byaly 0 #1 Oluşturuldu: Ocak 13, 2018 Üye adı: byalyAd ve Soyad: Ali ÖztuncÜlke / Şehir: Türkiye istanbulHakkınızda kısa bilgi: Yaşım 29 Evliyim. Web tasarım ve photoshop işleri yapıyorum. Aynı zamanda esnafım. Knight online'yi bundan 15 Sene önce oynamaya başladım uzun süre ara verdim ama bu seferde pvp serverlara merak saldım sitenizde bana yardımcı olacak kaynakların oldugunu düşünüyorum ve sizin aranıza katılmak istiyorum tesekkürler.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: kullanmıyorumFacebook adresiniz: kullanmıyorumReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: Cok uzun yıllardırAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: NoOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: php asp cc+Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: teşekkürlerIP Address:: 78.167.87.186 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi Verdiğiniz bilgiler yetersiz olduğu için üyeliğiniz onaylanmamıştır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş