Codex 17 #1 Oluşturuldu: Ocak 9, 2018 Üye adı: CodexAd ve Soyad: Süleyman EkiciÜlke / Şehir: Türkiye / izmirHakkınızda kısa bilgi: Web DeveloperE-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: suleymanekici0Facebook adresiniz: suleymanekici0Referans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 10 yıldırAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: andreamzoneYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: c++ pyton asp.net vbscript php html cssÖnceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: gelişim için buradayım hazırcılık için değilIP Address:: 88.251.86.247 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ocak 9, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ Codex, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Codex 17 #3 Konu Sahibi Ocak 9, 2018 tarihinde gönderildi Gerçekten sizleri aramızda görmekten bende çok mutluyum ben sizi çok önceden biliyordum gittiniz bir süre gereksiz insanlar forum kurarak emeğiniz ve paylaşımlarınızı yayınlamaya çalıştılar ben eskiden ko panel yazıyordum ama bende elimi çektim bu forumla tekrar üretmeye başlayacağım allah utandırmasın iyi çalışmalar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş