kasim20 0 #1 Oluşturuldu: Ocak 8, 2018 Herkese iyi geceler Lunar war savaşında birisi birisini kestiginde herkesin alttan görmesini sağlıyacak bir kod var mı beyler cz deki gibi ve o kodu nereye giricez şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #2 Ocak 9, 2018 tarihinde gönderildi User.cpp altında Ondeath fonksiyonu içerisine CUser *pUser = TO_USER(pKiller); bu kısmın altına şu kısmı eklersen istediğin zone da isim geçirirsin. // LFC ve EMC'de ölünce ve öldürünce isim geçme. if (pUser->GetZoneID() == ZONE_ELMORAD || ZONE_KARUS && g_pMain->m_byBattleOpen != NATION_BATTLE) noticeType = DeathNoticeCoordinates; LFC ve EMC örnek buraya savaş bölgelerinde ki zone ları girebilirsin. 3 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kasim20 0 #3 Konu Sahibi Ocak 9, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıUser.cpp altında Ondeath fonksiyonu içerisine CUser *pUser = TO_USER(pKiller); bu kısmın altına şu kısmı eklersen istediğin zone da isim geçirirsin. // LFC ve EMC'de ölünce ve öldürünce isim geçme. if (pUser->GetZoneID() == ZONE_ELMORAD || ZONE_KARUS && g_pMain->m_byBattleOpen != NATION_BATTLE) noticeType = DeathNoticeCoordinates; LFC ve EMC örnek buraya savaş bölgelerinde ki zone ları girebilirsin. bende user.cpp yok sanırım yada ben bulamadım...özelden skype adresini gönderebilirmisin...halledebilirsek minnettar olucam valla :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #4 Ocak 9, 2018 tarihinde gönderildi GameServer da bulunuyor User.cppSource diye sorduguna gore olmamasi imkansiz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş