PENTAGRAM 926 #1 Oluşturuldu: Temmuz 15, 2017 Merhabalar, Bugün hep beraber paket ayıklama nedir, neden kullanılır ve nasıl yapılır konusunu inceleyeceğiz. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Paket ayıklama konusunu da bu şekilde tamamladık. Faydalı bir konu olması dileğiyle, iyi forumlar. 6 17 1 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Temmuz 15, 2017 tarihinde gönderildi Çok teşekkür ederim valla hepsi baya acıklamış okucagım artık.. gene ellik sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #3 Temmuz 15, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler güzel konu. Programı alma şansımız var mı acaba. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
asilkan 4 #4 Temmuz 17, 2017 tarihinde gönderildi arkadaşlar sizlerden ricam bu sistemi daha geniş detaylı olarak anlatırmısınız ben bu olayı tam olarak anlayamadım kusura kalmayın eğer yanlış anlamazsanız tabi sizler anlatım olarak yapmısınız saolun fakat işlevi olarak yani uygulamalı bir şekirda anlatırmısınız yada video olarak çekip paylaşırmısınız saygılarımla Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #5 Temmuz 17, 2017 tarihinde gönderildi Üst versionlardan pek anlamayan birisi olarak ben bile ilk incelemede anladım diyebilirim, güzel bir anlatım olmuş teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #6 Temmuz 17, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıarkadaşlar sizlerden ricam bu sistemi daha geniş detaylı olarak anlatırmısınız ben bu olayı tam olarak anlayamadım kusura kalmayın eğer yanlış anlamazsanız tabi sizler anlatım olarak yapmısınız saolun fakat işlevi olarak yani uygulamalı bir şekirda anlatırmısınız yada video olarak çekip paylaşırmısınız saygılarımla Kusura bakma gibi bir durum söz konusu değil siz isteyin her zaman anlatırız, yardım ederiz. Bu forumu bu yüzden açtık zaten bişeyleri kavrayın, öğrenin, uğraşın amacıyla. Yardım bölümüne kaynak kodu istemediğiniz sürece kendinizi geliştirdiğinizi anlatacak bir konu açtığınız sürece yani anlatmak istediğim direk gelip bana BDW , Juraid sistemini yazın yada verin diye konu açarsanız biz bu olaylara karşıyız. Yürümeden koşmaya çalışan bir kesim için yardım etme gibi bir durum söz konusu değil bizim için. Sizin isteğinize gelecek olursak @ PENTAGRAM en ayrıntısına kadar anlatmış durumda zaten eğer ki biraz bu veya programlama ile uğraştı iseniz konu içeriğini anlayabilecek durumdasınız demektir. Eğer ki anlayamadıysanız temelden başlamanızı tavsiye ederim. Programlama bilgim yok diyorsanız öğrenmeye çalışın yada yardımcı olalım. İnanın ki konu içeriğini biraz şu işlerle uğraşmış herkes anlayabilmektedir. Umarım benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
omear 3 #7 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi abi bu packetool programını paylaşabilirmisniz dinleyecğeim o kadar cok paket varki Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
infiltrate 42 #8 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi result.DByte();Bunu yaptıktan sonra ; Packet class'ımıza her yazdığımız uint8(byte) 2 byte olarak mı yazılıyor? Yoksa ben mi olayı yanlış anladım.@ PENTAGRAMAyrıca böyle teknik konularda paylaşım yapmanız çok iyi oluyor.Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #9 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıresult.DByte();Bunu yaptıktan sonra ; Packet class'ımıza her yazdığımız uint8(byte) 2 byte olarak mı yazılıyor? Yoksa ben mi olayı yanlış anladım.@ PENTAGRAMAyrıca böyle teknik konularda paylaşım yapmanız çok iyi oluyor.TeşekkürlerPacket result(WIZ_MOVE);yukarıdaki gibi bir packet oluşturduğunda ByteBuffer içerisindekibool m_doubleByte;değişkeni constructor bölümündeByteBuffer(): _rpos(0), _wpos(0), m_doubleByte(true)true değerini alıyor yani string değer tanımladığında ve packet içerisine aşağıdaki gibi eklediğindestd::string pStr;result olarak eklediğinde pStr uzunluğu başa 2 byte olarak geliyor yani 04 00 olarak geliyor. Eğer ki sen string değeri packete eklemeseydin ve ilk önce result.SByte(); fonksiyonunu çalıştırmış olsaydın. Bu fonksiyon yukarıdaki m_doubleByte bool değişkenini false yapıyor;void SByte() { m_doubleByte = false; }Yukarıdaki fonksiyonu çağırsaydın bu sefer string uzunluğu byte olarak eklenmiş olacaktı. 04 olarak yani. Umarım anlatıcı olmuştur. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #10 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi mustafa gerçekten çok ama çok iyi bir paylaşım olmuş eline emeğine bilgine sağlık teşekkürler böyle güzel bir anlatım için Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
infiltrate 42 #11 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıPacket result(WIZ_MOVE); yukarıdaki gibi bir packet oluşturduğunda ByteBuffer içerisindeki bool m_doubleByte; değişkeni constructor bölümünde ByteBuffer(): _rpos(0), _wpos(0), m_doubleByte(true) true değerini alıyor yani string değer tanımladığında ve packet içerisine aşağıdaki gibi eklediğinde std::string pStr; result olarak eklediğinde pStr uzunluğu başa 2 byte olarak geliyor yani 04 00 olarak geliyor. Eğer ki sen string değeri packete eklemeseydin ve ilk önce result.SByte(); fonksiyonunu çalıştırmış olsaydın. Bu fonksiyon yukarıdaki m_doubleByte bool değişkenini false yapıyor; void SByte() { m_doubleByte = false; } Yukarıdaki fonksiyonu çağırsaydın bu sefer string uzunluğu byte olarak eklenmiş olacaktı. 04 olarak yani. Umarım anlatıcı olmuştur. Eyvallah, baya detaylı anlatmışsın :rock: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hakancoskun 20 #12 Mart 1, 2018 tarihinde gönderildi teşekkür ederim valla, eline sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #13 Nisan 3, 2018 tarihinde gönderildi pRogramn paylaşılması mümkünmüdür? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mykomicrec 2 #14 Aralık 17, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Maxim 33 #15 Aralık 17, 2018 tarihinde gönderildi Paylasim icin tesekkur ederim bir inceleyeyim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
harameyn1 0 #16 Aralık 17, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Rookie 0 #17 Aralık 17, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ekremx5 0 #18 Aralık 17, 2018 tarihinde gönderildi ve yine mukemmel bir paylasim daha.tesekkurler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
StootenGard 0 #19 Aralık 17, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mustapha 1 #20 Aralık 17, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler harika olmuş. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mematim 3 #21 Aralık 20, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkür Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
qbisoft 1 #22 Aralık 21, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EmreNyz 0 #23 Aralık 23, 2018 tarihinde gönderildi Good job Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
spark78 0 #24 Aralık 24, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
twisted 1 #25 Aralık 26, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş