we1982 26 #1 Oluşturuldu: Ocak 7, 2018 [/url]"> Merhaba değerli arkadaşlarım. server liste basıtıktan sonra resimdeki gibi Windows çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Daha önce girebiliyorum. bilgisayarıma format attım. çözüm olmadı server fileslar ile ilgili bir sorun mu var dır yardımcı olursanız sevinirim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #2 Ocak 7, 2018 tarihinde gönderildi tabiki SRC üzerinde oynama yaptıysan hatalı bir yer bırakmış olabilirsin ve bu nu tetikleyebilir. senin için en kolay çözüm yolu EXE değiştirmek olacaktır kardeşim.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #3 Konu Sahibi Ocak 7, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler src yi tekrardan bir kontrol edeyim.-- mesaja ek olarak --çözülmüştür src içerisinde bir kaç deüğişiklik yapmıştım kayıt yapmadığımdan dolayı hata vermekteydi. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Ocak 7, 2018 tarihinde gönderildi @ we1982 Merhaba..Game deki LoginHandler.cpp de kontrol et belki foksiyon unitleri yanlış vardır.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş