CerfiN 68 #1 Oluşturuldu: Temmuz 13, 2017 1453 Sourcelar ile ilgileniyorum da CZ'de karus towerlar gayet güzel çalışırken human towerların dibine girmek gerekiyor yoksa atak yapmıyorlar. Gerçi biraz düzelttim eskisi daha kötüydü de yine de sormak istedim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Temmuz 13, 2017 tarihinde gönderildi Karus towerların kullandığı skille bak ayrıca karus towerlar ile human towerların değerlerini karşılaştır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #3 Konu Sahibi Temmuz 13, 2017 tarihinde gönderildi DB'den kontrol ettim birebir aynılar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #4 Temmuz 14, 2017 tarihinde gönderildi srcde delay hızı olması gerekiyordu galiba onu biraz düşür Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #5 Temmuz 14, 2017 tarihinde gönderildi Aıserver bakın attack() bölünü bakın orası da sıkındı dibine girince vurabilir uzakda vurmuyorsa tower yanında gelince vuruyor mu ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #6 Konu Sahibi Temmuz 14, 2017 tarihinde gönderildi Yakında vuruyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #7 Temmuz 14, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıYakında vuruyor.Aıserver de attack() kısmı oradı sıkındı orası düzeltmesi gerekiyor.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #8 Temmuz 14, 2017 tarihinde gönderildi eğer dosyalarda bir problem yoksa, select* from magic where enname like '%tower%' buradan bakıyoruz Type1, Type2 değerlerine, benim baktığım da type1 bölümünde 3 yazıyor yani select* from magic_type3 where inum = 300139 bütün içerenleri listelecek olursak select* from magic_type3 where inum In(select magicnum from magic where enname like '%tower%') burada radius ve diğer değerler ile oynamak gerekiyor hiç hatırlamıyorum hangisi ne işe yarıyordu seneler oldu Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #9 Konu Sahibi Temmuz 14, 2017 tarihinde gönderildi Biraz daha düzelttim zaten db den el atmıştım radius ve skill olaylarına. Source'dan da baktım az tam istediğim gibi olmasa da eskisine göre fena değil. Karus da sorun yok da human da biraz dibine giriyon oda bir kere felan. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Janek 21 #10 Temmuz 15, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı eğer dosyalarda bir problem yoksa, select* from magic where enname like '%tower%' buradan bakıyoruz Type1, Type2 değerlerine, benim baktığım da type1 bölümünde 3 yazıyor yani select* from magic_type3 where inum = 300139 bütün içerenleri listelecek olursak select* from magic_type3 where inum In(select magicnum from magic where enname like '%tower%') burada radius ve diğer değerler ile oynamak gerekiyor hiç hatırlamıyorum hangisi ne işe yarıyordu seneler oldu You make good support, thanks again. PS: Guys, ofc please looking on database to fix bug, next step is files(source) 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheSky 11 #11 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi @ CerfiN Konu hakkında biraz detaylı bilgi verebilirmisin nasıl çözdüğünle ilgili? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #12 Konu Sahibi Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı @ CerfiN Konu hakkında biraz detaylı bilgi verebilirmisin nasıl çözdüğünle ilgili? Attack() kısmını kurcaladım az ve db den kullandığı skilin alanını artırdım. Ama tam olarak çözülmüş değil. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #13 Eylül 2, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıAttack() kısmını kurcaladım az ve db den kullandığı skilin alanını artırdım. Ama tam olarak çözülmüş değil. acttype kontrol et. radius ayarlaması yapabilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #14 Konu Sahibi Eylül 2, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıacttype kontrol et. radius ayarlaması yapabilirsin. DB de bazı düzenlemeler yaptım da karus ve human kuleleri arasında anlamadığım şekilde fark oluyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #15 Eylül 2, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıDB de bazı düzenlemeler yaptım da karus ve human kuleleri arasında anlamadığım şekilde fark oluyor. 2 npcde(Guard Tower) farklı skill okumasını kaldır. tek skill okusun ikiside. bytype kontrol et npclerin. ikisininde birebir aynı olmasına dikkat et. iMagic 1 den okuduğuna bak.bydirect 1 bymagic ise 2 olduğuna dikkat et. 1 ve 2 sadece skill çekip vurmasını sağlar. yani kısacası iki npcninde birebir olduğuna dikkat et. sonra magic ile bak. daha sonra magic_type3 e iki farklı skill ıd okuyorsa. yani 1 npc 111 bunu 2.npc 222 bunu okuyorsa farklı vurması doğaldır. magic_type 3 üzerinden radius kontrol et. aynı skill ıd okuyorsa farklı davranmaları imkansızdır. ve en önemlisi bytype. source üzerinde nasıl bir kodlama yaptın bilmiyorum.guard tower için. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #16 Konu Sahibi Eylül 2, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı2 npcde(Guard Tower) farklı skill okumasını kaldır. tek skill okusun ikiside. bytype kontrol et npclerin. ikisininde birebir aynı olmasına dikkat et. iMagic 1 den okuduğuna bak.bydirect 1 bymagic ise 2 olduğuna dikkat et. 1 ve 2 sadece skill çekip vurmasını sağlar. yani kısacası iki npcninde birebir olduğuna dikkat et. sonra magic ile bak. daha sonra magic_type3 e iki farklı skill ıd okuyorsa. yani 1 npc 111 bunu 2.npc 222 bunu okuyorsa farklı vurması doğaldır. magic_type 3 üzerinden radius kontrol et. aynı skill ıd okuyorsa farklı davranmaları imkansızdır. ve en önemlisi bytype. source üzerinde nasıl bir kodlama yaptın bilmiyorum.guard tower için. DB yi daha önce kontrol ettim o kadar sorun olsa ordan hallolurdu ki karus kuleler human kulelere göre biraz daha iyi halbu ki tüm kuleler aynı özellikte aynı skilli kullanmakta. Sorun source üzerinde muhakkak. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş