Mikarin 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 31, 2017 Üye adı: MikarinAd ve Soyad: Umut Can TurgayÜlke / Şehir: Polonya/BydgoszczHakkınızda kısa bilgi: Polonya da Lastik şirtketinde Bayi Sorumlusuyum. Oyuna Myko zamanında emek verdim. Steam ko ile geri dönuş yaptım ama sornasında loal olarak pvp server kurup geliştirmeye calıştım. Şu an 1299 server üzerinde çalışmalar yapıyorum yakın zamanda server açmak gibi niyetim var.Takıldığım yerleri çözmeye çalışırken foruma denk geldim ve sorunları çözmek için üye olmaya karar verdim.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: m1kar1n29Facebook adresiniz: https://www.facebook.com/umutcan.turgayReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 2-3 YılAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: DeathKoYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Amatör olarak java ile ilgileniyorum ayrıca.Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: IP Address:: 89.73.43.158 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Aralık 31, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba @ Mikarin, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş