KaraYAZGI 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 25, 2017 Merhaba Arkadaşlar İsmim Alper Bahadır Antalyanin Alanya ilçesinde Doğdum Suan Rusyada İkamet ediyorum 31 Yaşindaym Evliyim Çikolata Fabrikasinda Çalişiyorum Knight online usko oynuyorum ve private serverler ilgimi cok çekiyor daha cok oynama yerine Server Acma database editleme panel editleme C++ biraz bilgim war fazla deil Daha önceden Neronlineworld de bulundum. forumda çoğu kişi ile muhabetim vardır Aranizda Bulunmaktan Mutluluk duyarim Teşekkürler iyi forumlar Dilerim .... FACEBOOK https://www.facebook.com/AlperBahadir07 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Aralık 25, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba KaraYAZGI, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.561 Admin #3 Aralık 25, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba @ KaraYAZGI, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KaraYAZGI 0 #4 Konu Sahibi Aralık 25, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş