KWAN 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 24, 2017 Ad ve soyad : Kemal Sandıç Yaş :19 Meslek:Öğrenci Forumumuzu nereden bulduğunuz:Google İlgi alanlarınız : Bilgisayar adına her şey Forumumuza neden üye olmak istediğiniz:Pentgram tbl ve nero al in one Not:Sizin forumunuz sizin kurallarınız eyw sanırım kendi ekibinizi alıyorsunuz fakat ben sadece tbl ve nero editor istiyorum bunların linkini verip üyeliğimi silebilirsiniz bir üyelik için bu kadar işlem beni korkuttu illegal bir site gibi gözüküyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Aralık 24, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba KWAN, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Aralık 24, 2017 tarihinde gönderildi İllegal bir site ise neden üye olup illegal site sahiplerinin programlarına ulaşmaya çalışıyorsun. İnsan gibi sallama üyelikle gelme seni de alalım aramıza ama amacın farklı ki sallama üyelik alıp geliyorsun. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş