Javee 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 24, 2017 Adım Murat 1991 doğumluyum.Memleket Trabzon, yaşadığım şehir İzmir.Kamuda sağlık çalışınayım (anestezi teknikeri).Pvp server ve hobi olarak programlamayla, web tasarımıyla ilgileniyorum 2005-2006 yıllarından beri knight online dünyasıyla iç içeyim son yıllarda biraz ara vermiş olsamda hala insanın içinde bir uhte kalıyor uskoda hala oynamaktayım ama pvp serverlarda eskisi kadar kaliteli ve uzun soluklu bir server kalmadığı için artık uskoya geri döndük.Alternatif olarak 3-4 yıldır fitness ve kick boksla ilgileniyorum.Bu forum sitesinide son zamanlarda çok fazla duyar ve denk gelir olduğum için üye olmaya karar verdim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Aralık 24, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba Javee, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Aralık 24, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba @ Javee, üyeliğiniz onaylanmıştır. Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz. Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz. Aramıza hoş geldiniz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Javee 0 #4 Konu Sahibi Aralık 24, 2017 tarihinde gönderildi Hoş buldum.Teşekkür ederim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş