kasim20 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 22, 2017 Merhaba arkadaşlar 1299 databasede başlangıç parası 500 k idi ben onu 20 k yapmak istiyorum ama olmuyor...başlangıç parasını şurdan ayarlamaya çalışıyorum acaba yanlış mı yapıyorum... https://prnt.sc/ho10gi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #2 Aralık 22, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Merhaba arkadaşlar 1299 databasede başlangıç parası 500 k idi ben onu 20 k yapmak istiyorum ama olmuyor...başlangıç parasını şurdan ayarlamaya çalışıyorum acaba yanlış mı yapıyorum... https://prnt.sc/ho10gi Oradaki değeri değiştirerek tabloyu kaydettikten sonra olmuyorsa, CREATE_NEW_CHAR prosedürünü kontrol et. Muhtemelen orada değer verilmiştir. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kasim20 0 #3 Konu Sahibi Aralık 22, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Oradaki değeri değiştirerek tabloyu kaydettikten sonra olmuyorsa, CREATE_NEW_CHAR prosedürünü kontrol et. Muhtemelen orada değer verilmiştir. nerden bakıcaz CREATE_NEW_CHAR prosedürüne öyle bir yer yok bu konularda acemiyimde yardımcı olabilirseniz sevinirim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #4 Aralık 22, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı nerden bakıcaz CREATE_NEW_CHAR prosedürüne öyle bir yer yok bu konularda acemiyimde yardımcı olabilirseniz sevinirim Prosedürü direkt olarak buraya atarsan kontrol ederim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kasim20 0 #5 Konu Sahibi Aralık 22, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Prosedürü direkt olarak buraya atarsan kontrol ederim. programmability>Stored Procedures de imiş Create_new_char...internetten baktım create_new_char nerede diye 😄 böyle konularda acemilere...o prosedürlere nerden girebileceginide söylerseniz daha açıklayıcı olur malum emektarlar kadar bilgimiz yok daha yeni başlıyoruz 😄 teşekkür ederim tekrar ayarladım sanırım tekrar deneyecegim yeni char açıp... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #6 Aralık 22, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı programmability>Stored Procedures de imiş Create_new_char...internetten baktım create_new_char nerede diye 😄 böyle konularda acemilere...o prosedürlere nerden girebileceginide söylerseniz daha açıklayıcı olur malum emektarlar kadar bilgimiz yok daha yeni başlıyoruz 😄 teşekkür ederim tekrar ayarladım sanırım tekrar deneyecegim yeni char açıp... İnternetten kolaylıkla bulabileceğin şeyleri genelde anlatmıyoruz. Microsoft SQL Server dünya çapında kullanılan bir uygulama olduğu için, gerekli anlatımlara Türkçe/İngilizce olarak bir çok kaynaktan erişebilirsin. Ancak çok fazla insan problem yaşarsa bir konu üzerinde, onunla alakalı bilgilendirme konusu açıyoruz. 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #7 Aralık 22, 2017 tarihinde gönderildi Karakter, Banka Başlangıç Ayarlama geçen gün prosedür olarak nasıl yapabilirsiniz diye anlatmıştım.@ kasim20 buradan bilgi edinebilirsiniz. 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş