Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
mkilincoglu

mkilincoglu Kimdir?

Önerilen Mesajlar

Merhabalar,

İsmim Mustafa Kılınçoğlu, 35 yaşındayım. Lojistik Depo ve Bilgi İşlem yöneticisiyim. Konya'lıyım ama 8 yıldır Ankara'da ikamet ediyorum. Knight Online'a 2002 yılında henüz çok rağbet görmeyen bir oyunken başlamıştım. O gün bugündür çok kez bırakıp tekrar başladım. Her ne kadar ileri düzeyde yapamasamda bu oyun ile alakalı dosyaların çalışma mantığını, kurgulamasını ve geliştirebilmesi yönünde çalışmalarımı boş vakitlerimde araştırıp uğraşlar veriyorum.

Bu siteyi arama motoru üzerinden tesadüfen buldum. Aradığım bir konu üzerinde geniş anlatımlı bir paylaşım vardı. O paylaşımdan sonra USKO oynamayı bırakıp PVP server dosyaları üzerinde çalışmalar yapmaya başladım. O gün dedim ki bende yeni şeyler öğrenip kendimi geliştirebilirim belki de uğraşlarım sırasında yeni fikirler üretip bu alanda insanlarla paylaşabilirim.

Yazılım, kodlama veya grafik ile alakalı hiç bir eğitim almadım, ama okuduğumu anlayıp faaliyete geçme konusunda çok tecrübeli olduğumu düşünüyorum.

Sosyal medya hesabım https://www.facebook.com/nowenjoytheday budur.

Öğrenmekten çok öğretme taraftarıyım ama henüz yolun çok başındayım.

Ama benim en büyük hayalim Usko'nun (yani Kore'lilerin) Türkiye'mizden para sömürmesini engelleyip bir gün bizim yaptığımız PVP serverlar üzerinde oyuncu kitlesini toplayabilmek.

Herkese iyi forumlar,

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Admin

Merhaba Mustafa Bey, forumumuza hoş geldiniz.

Tanıştığımıza memnun oldum.

Eğer takıldığınız, bilginizin yetersiz kaldığı veya herhangi bir konu hakkında bilgi edinmek istiyorsanız bize bildirebilirsiniz her türlü yardımcı oluruz.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

×
×
  • Yeni Oluştur...