yamtar 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 15, 2017 Ad: Yusuf Başboğaoğlu Facebook: facebook.com/ysfc3m Yaş: 29 Meslek: Grafiker, Mobil oyun geliştiricisi Yaşadığınız Şehir: Ankara Forumumuzu nereden bulduğunuz: Google İlgi alanlarınız: Futbol, Müzik, Yazılım Forumumuza neden üye olmak istediğiniz: Knight online için yardımcı programlar yazmak istiyorum. Not: Bir önceki açtığım hesabım silindi, nedeni yazmıyordu, eksik bilgi verdiğim için olduğunu düşünüyorum, o yüzden tekrar hesap açtım, umarım bu onaylanır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Aralık 15, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba yamtar, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Aralık 15, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba @ yamtar, üyeliğiniz onaylanmıştır. Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz. Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz. Aramıza hoş geldiniz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş