Guest ByLeonardo #1 Oluşturuldu: Aralık 8, 2017 Ad ve soyad ALPER-BAHADIR Yaş 37 Meslek MAGAZA SORUMLUSU Yaşadığınız Şehir ANTALYA Forumumuzu nereden bulduğunuz? Google üzerinden İlgi alanlarınız knight online metin ve online strateji oyunlari Forumumuza neden üye olmak istediğiniz Merhabalar ismim alper antalyadan knight online ilgili paylaşimlariniz dikkatimi cok cekti kendimde pvp ile ilgili birşeyler ögrenmeye gayret gösteriyorum c++ bilgim biraz var dahada ilerletmek istiyorum özkan arkadasmizin videolarini daha onceden youtube uzerinden görmüştüm zaten forumda onuda görünce cok sevindim ve ailenize katilma geregi duydum teşekkürler saygilarimla iyi forumlar .. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Aralık 8, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba ByLeonardo, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Aralık 8, 2017 tarihinde gönderildi Verdiğiniz bilgiler yetersiz veya geçersiz olduğu için üyeliğiniz onaylanmamıştır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş