majesticxxx 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 6, 2017 arkadaşlar mesela krowaz itemi için örnek verelim.Gm yim krowaz kodunu yazıyorum üzerime gelmesi için yanlız koduda dogru yazdığım halde gelmiyorum serverda olmamasından dolayımıdır? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Aralık 6, 2017 tarihinde gönderildi Komutu uyguladığınızda zaten oluşabilecek olumsuz durumlarda size geri mesaj olarak dönüyor. Örneğin eğer üstünüzde yer yoksa belirtiyor, girdiğiniz kullanıcı adına ait kullanıcı oyunda değilse belirtiyor, girdiğiniz item numarası ITEM tablosunda yoksa belirtiyor. Eğer ki böyle bir hata ile karşılaşmıyorsanız girdiğiniz item verme komutu farklıdır. Bunun için ChatHandler.cpp içerisinden komutlara bakabilirsiniz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
muhtarbey 2 #3 Aralık 7, 2017 tarihinde gönderildi Item-add item-ver item -change +help yapacaksa orada cikar bi kontrol et derim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Maxim 33 #4 Aralık 7, 2017 tarihinde gönderildi +give_item 283838484 1 gibi birseydi kodu,. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
muhtarbey 2 #5 Aralık 7, 2017 tarihinde gönderildi benim serverimde +item_add nickname sonra item kodu !! Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş