xenasanqelo 4 #1 Oluşturuldu: Aralık 6, 2017 Herkese hayırlı forumlar; Adım Serkan Şimşek, 24 yaşındayım Adana da Adliye personeliyim. Forumu HDR unpack ararken google dan buldum, baktım ki bana faydası olacak çok şey gelim dedim inşallah benimde sizlere faydam olur saygılarla Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Aralık 6, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba xenasanqelo, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Aralık 6, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba @ xenasanqelo, gerekli incelemelerden sonra üyeliğiniz onaylanmıştır. Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz. Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz. Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xenasanqelo 4 #4 Konu Sahibi Aralık 6, 2017 tarihinde gönderildi Hoşbulduk hocam iyi forumlar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş