muhtarbey 2 #1 Oluşturuldu: Aralık 5, 2017 Merhabalar power up store açtıgım zaman best bolumu boş oluyor diğer taraflar normal ama oraya ne item ekleyebiliyorum ne şey buranın index kodu varmı elinizde ? yada nasıl yapabilirim ? -- mesaja ek olarak -- Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EveryBodyFool 199 #2 Aralık 5, 2017 tarihinde gönderildi Pus için kullandığın sistemden resim koyarsan daha rahat düzenlemen konusunda yardım edilebilir. Şuan elinde ne var ne yok biz hiçbir şey bilmiyoruz ve bir hiçliğe yardım bekliyorsun. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
muhtarbey 2 #3 Konu Sahibi Aralık 5, 2017 tarihinde gönderildi https://i.hizliresim.com/g9JAvb.jpg -- mesaja ek olarak -- resim koyuyorum ama farklı bir kod olarak sadece mesaja ek olarak cıkıyor yanı mod olarak duzeltmesı gerekıyor galıba bılmıyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
muhtarbey 2 #4 Konu Sahibi Aralık 9, 2017 tarihinde gönderildi Güncell yardım bekliyorum ! Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #5 Aralık 14, 2017 tarihinde gönderildi kardeşim kullandığın script ASPX mi ? PHP mi ona göre yönlendirme yapalım. ayrıca SQL de DB ye kayıt olan itemicon numarasını kontrol etmen gerekiyor. eğer yeni eklediğin ile DB deki uyuşmuyor ise; resim görünmeyebilir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş