vestside 90 #1 Oluşturuldu: Aralık 3, 2017 şöyleki ; her yeni açılan karakterin HP BAR " 1000 " de sabit kalıyor. DB tarafını kontrol ettim. farklı server files ile aynı DB yi test ettim HP item çıkarıp taktığım zaman değişiyor. ama üstünde uğraştığım server files lar ile giriş yaptığım zaman HP BAR sabit 1000 de kalıyor. ya paket eklenmiş yada paket eksik nereye bakmam gerekir bunun için teşekkür ederim şimdiden.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #2 Aralık 3, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı şöyleki ; her yeni açılan karakterin HP BAR " 1000 " de sabit kalıyor. DB tarafını kontrol ettim. farklı server files ile aynı DB yi test ettim HP item çıkarıp taktığım zaman değişiyor. ama üstünde uğraştığım server files lar ile giriş yaptığım zaman HP BAR sabit 1000 de kalıyor. ya paket eklenmiş yada paket eksik nereye bakmam gerekir bunun için teşekkür ederim şimdiden.. MyInfo ve ItemMove paketlerini kontrol et. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #3 Konu Sahibi Aralık 3, 2017 tarihinde gönderildi myinfo çalışan SRC dan aldım hocam kendi SRC ima göre ayarladım yalnız hala 1K da sabit HPBAR yalnız tuhaf olan monsterlardan damage yediğim zaman canım düşüyor. item çıkarıp takınca MANA BAR iniyor ama HP bar sabit kalıyor bunu nasıl çözeceğiz ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheChucky 22 #4 Aralık 3, 2017 tarihinde gönderildi User.cpp içerisinde SetMaxHp fonksiyonunu kontrol edebilirsin ve ya takılırsan ilgili fonksiyonu paylaşırsan kontrol edelim beraber. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #5 Konu Sahibi Aralık 3, 2017 tarihinde gönderildi ilgin alakandan ötürü teşekkür ederim hocam yalnız problem çözüldü@ CENGLYY problemi çözdü sağolsun. 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş