Guest gameloman #1 Oluşturuldu: Kasım 28, 2017 adım ekrem şehir istanbul foruma üye olmak için mecburen buraya yazmak zorundayım çünkü elimizden tutan yok bişeyler öğrenmek kendimi geliştirmek istiyorum sizlerle tanışmak istiyorum bazı sql konularında takılıp kaldım bişyler öğretmek isterseniz bana üyelığımı kabul buyrun uykusuz her gece aranırken arama motorunda sizi buldum herkeze Saygılarımla Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Kasım 28, 2017 tarihinde gönderildi Başka foruma konu taşımasını biliyorsun sql konularında mı takılıp kalıyorsun? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #3 Kasım 28, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba gameloman, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Williamcarse 0 #4 Mart 22, 2024 tarihinde gönderildi https://blockchainreporter.net/ankr-and-babylon-join-forces-to-unlock-the-1-trillion-bitcoin-market-for-pos-networks/ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş