vestside 90 #1 Oluşturuldu: Kasım 25, 2017 merhaba ustadlar başlıkta belirttiğim gibi GUARD TOWER geç atak ve mesafe sorunu var. SKILL RANGE değiştirdim = 90 yaptım SEARCH RANGE değiştirdim = 90 yaptım skilleri silip tekrar yenilerini ekledim by direct attack 1 ayarlı. yalnız source de hangi tarafa bakmam gerekiyor bilmiyorum nereyi editlemem gerekir bilgi verirmisiniz simdiden teşekkürler. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #2 Kasım 25, 2017 tarihinde gönderildi AIServer/Npc.cpp içerisinden FindEnemy(), FindEnemyRegion(), ve FindEnemyExpand() kısımlarını kurcalayarak çözebilirsin. Kordinat hesaplamalarına bakarak yapmayı dene. 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #3 Konu Sahibi Kasım 25, 2017 tarihinde gönderildi kordinat hesaplarımı nedir ustad ? -- mesaja ek olarak -- paketi paylaşma şansın varmı acaba ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #4 Kasım 25, 2017 tarihinde gönderildi Paketlik bir durum yok zaten fonksiyonları incelersen anlarsın. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #5 Konu Sahibi Kasım 25, 2017 tarihinde gönderildi ustad biraz uğraştım yalnız guardlar dibine girmeyene kadar vurmuyorlar yani önce guardların seni görmesi gerekiyor vurması için -- mesaja ek olarak -- DB tarafından SearchRANGE 200 e kadar çektim fark edenbirşey olmadı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #6 Kasım 25, 2017 tarihinde gönderildi SexyKO dan bununla ilgili kısımlara bakarak da yapabilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #7 Konu Sahibi Kasım 25, 2017 tarihinde gönderildi bakıyorum hemen ustad.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #8 Konu Sahibi Kasım 25, 2017 tarihinde gönderildi ustad sexyko source den tabloda ismini verdiklerini neredeyse tamamen aldım. kendi sourceme ekledim oyuna girdim biraz daha ileri vurmaya basladı ama tamamen çözülmüş değil sorun towerların kullandığı skill numarası 300440 bunun RANGE ayarını biraz yükselttim fark eden birşey olmadı bunu nasıl aşacağız ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YNG 55 #9 Kasım 26, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı ustad sexyko source den tabloda ismini verdiklerini neredeyse tamamen aldım. kendi sourceme ekledim oyuna girdim biraz daha ileri vurmaya basladı ama tamamen çözülmüş değil sorun towerların kullandığı skill numarası 300440 bunun RANGE ayarını biraz yükselttim fark eden birşey olmadı bunu nasıl aşacağız ? Dalmamasının Sebebi AIServerda 1 Kere Oldugunde Seni Sürekli PK Zonelerde Öldü Olarak Zannediyor Oyuzden NPC Yaratık Guardlar Sana Dalmaz.. Sorun Tamamen biling System alakalı pk Alanlarında ve Savas Alanlarında biling oldunde REGENE paketi AIServer gönderemiyor gameserver sen WIZ_REGENE üzerinde AIServer Paketi Gönderirsen sana dalmaya yinede başlar.. Bu Sorun Ayrıntılı Bakıldığında Piyasada Bulunan Butün Fileslarda Var.. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #10 Konu Sahibi Kasım 26, 2017 tarihinde gönderildi aslında hocam GUARD lar seni gördüğü zaman atak yapıyor. sürekli.. 1 kereye mahsus değil yani ama uzak mesafeyi görmüyor yani kulenin dibine girmem gerekiyor vurması için. yoksa her ölüp tekrar guardlara gittiğim zaman tekrar vuruyor yani tekrar attack yapmasında sıkıntı yok. DB tarafında hem SKILL range ayarını yükselttim denedim olmadı, hem GUARD tracing, searcing ve attack mesafesini yükselttim denedim olmadı. skilleri sildim tekrar farklı DB den ekledim olmadı. bymagicattack 2 ayarladım bydirectattack 1 ayarladım olmadı. farklı skill numaraları ile denedim MAGE nin en uzağı vurabilen skilleri ni denedim onları bile GUARD kısıtladığını fark ettim. bunun üzerine GUARD mesafelerini arttırdım olmadı. DB tarafında buralara baktım daha sonra ; Source tarafında ise yukarıda sağolsun CERFIN arkadaşın cevapladığı şu kısımlara göz attım. AIServer/Npc.cpp içerisinden FindEnemy(), FindEnemyRegion(), ve FindEnemyExpand() bahsettiği gibi SEXYKO sourcesi üzerinden bire bir aldım bu paketleri kendime ekledim.. sonuç değişmedi @ OzkanOzdemir ile görüştüm oda sorunu çözemedi.. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 2 gündür bununla ugrasıyorum kaldım öyle ustad.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #11 Kasım 26, 2017 tarihinde gönderildi Olmadı tw ver bi bakayım. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #12 Konu Sahibi Kasım 26, 2017 tarihinde gönderildi skype kullanıyormusun hocam? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #13 Kasım 26, 2017 tarihinde gönderildi PM'den yollarsın. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 922 #14 Aralık 1, 2017 tarihinde gönderildi @ CerfiN, @ vestside Problemin durumu nedir, çözebilidiniz mi? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #15 Aralık 1, 2017 tarihinde gönderildi Bir kaç fonksiyon değiştirdim en son towerların kullandıkları skillere bakacaktı noldu bilmiyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YNG 55 #16 Aralık 1, 2017 tarihinde gönderildi FindEnemy(), FindEnemyRegion(), ve FindEnemyExpand() Bu Yerlere Teker Teker if Fonksiyonu Ekle Npc Type Göre İşlev ver Sorunun hangi Boll Oldunu Anlarsınız.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #17 Konu Sahibi Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi valla hocam ne yaptıysak çözemedik ya sorun hala güncel.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YNG 55 #18 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi Skype yaz bana pazartesi izinliyim sana yardımcı olurum elimden geldiği kadar.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş