PENTAGRAM 926 #1 Oluşturuldu: Kasım 19, 2017 Merhabalar, 4-5 sene önce bir pvp server için hazırladığım programdan alıntıdır. Fonksiyon, chat log dosyasını okuyarak, komutları ve bu komutları kullanan kullanıcıları ayıklar. Benzer işlemleri yapmak isteyen arkadaşlara referans olması açısından paylaşıyorum. Gerekli açıklamayı kod içerisinde satırları yorumlayarak yaptım. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Kodlarda tanımlamasını vermediğim fonksiyonlar ve değişkenler mevcut. Buradaki kodları zaten kopyala yapıştır yapmanız için vermiyorum. Bakarak kendi fonksiyonlarınızı yazın. Yararlı olması dileğiyle, iyi forumlar. 2 6 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #2 Konu Sahibi Kasım 19, 2017 tarihinde gönderildi @ CHROME, konuyu incelersen sohbet alanında sorduğun sorunun cevabını alabilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #3 Kasım 19, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. inceliyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #4 Kasım 19, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mustafa Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Maxim 33 #5 Kasım 19, 2017 tarihinde gönderildi Paylaşım için teşekkurler.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Joker97 19 #6 Kasım 19, 2017 tarihinde gönderildi teşkkkrüler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YigitHanSen 50 #7 Kasım 20, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #8 Kasım 20, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ANDERSONXL16 2 #9 Kasım 21, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 177 #10 Ocak 8, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkür kardesim-- mesaja ek olarak --AlıntıMerhabalar, 4-5 sene önce bir pvp server için hazırladığım programdan alıntıdır. Fonksiyon, chat log dosyasını okuyarak, komutları ve bu komutları kullanan kullanıcıları ayıklar. Benzer işlemleri yapmak isteyen arkadaşlara referans olması açısından paylaşıyorum. Gerekli açıklamayı kod içerisinde satırları yorumlayarak yaptım. Kodlarda tanımlamasını vermediğim fonksiyonlar ve değişkenler mevcut. Buradaki kodları zaten kopyala yapıştır yapmanız için vermiyorum. Bakarak kendi fonksiyonlarınızı yazın. Yararlı olması dileğiyle, iyi forumlar. Kütüphaneye herhangi bi ekleyecegimiz bir séy varmi belirtirmisin kardesim sana zahmet :napcan: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #11 Ocak 9, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim. bi bakim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Zeus 3 #12 Ocak 9, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ByRoSS 2 #13 Ocak 14, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler inceleyeceğim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #14 Ocak 14, 2018 tarihinde gönderildi tesekkur ederım deneyım bı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #15 Ocak 21, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler mustafa abi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Rhaegal 2 #16 Ocak 22, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #17 Ocak 23, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
snmaster 18 #18 Ocak 28, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #19 Şubat 25, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Kaanizm33 0 #20 Mart 29, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler paylaşım için Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hal1nkara 0 #21 Aralık 18, 2018 tarihinde gönderildi tesekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aydiner12 3 #22 Aralık 18, 2018 tarihinde gönderildi teşeekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
1299pk 1 #23 Aralık 19, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
canerX 0 #24 Aralık 19, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cemsargin1 2 #25 Aralık 25, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürlerr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş