RAMBO 13 #1 Oluşturuldu: Kasım 9, 2017 Herkese merhaba arkadaşlar, 1975 altyapısını 1298 sürümüne dönüştürme projesini bir süredir devam ettiriyorum. Oyunun önemli paket düzenlemelerini yaparak oynanabilir hale getirdim sayılır. Moradon haricinde diğer haritalarda ışınlanma konusunda bir sorun yok. Bu sorun sadece Moradon haritasında bulunmaktadır. Aşağıdaki resimde karşılaştığım hatayı göstermeye çalıştım. Bu hatayı bir süredir alıyorum. İlk başlarda üzerine düşmedim ama şu anda düzeltmem gereken bir sorun haline geldi. Warp Editor ile SMD dosyasını doğru güncellediğimi düşünüyorum. Database ile bir bağlantısı olabilir mi emin değilim. Çünkü 1975 database altyapısını kullanıyorum. ObjectEvent, ObjectPos tabloları dikkatimi çekti. Bunlarla alakalı olabilir mi emin değilim. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan fikir bekliyorum. Şimdiden yardım eden, etmeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İyi forumlar. :rock: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YigitHanSen 50 #2 Kasım 9, 2017 tarihinde gönderildi resim olmadığından bir şey göremiyoruz :F :F Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Janek 21 #3 Kasım 9, 2017 tarihinde gönderildi If you wanna working duo(together)add on skype: janekback Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #4 Kasım 9, 2017 tarihinde gönderildi ObjectPos ta maradon gate kordinatlarını 1299 maradondakilerle aynı yap 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
RAMBO 13 #5 Konu Sahibi Kasım 9, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıObjectPos ta maradon gate kordinatlarını 1299 maradondakilerle aynı yap Sorun düzeldi. Bu yöntemle Colony Zone haritasını ekleyip orada da bu sorunu giderdim. Yardımın için teşekkür ederim. :rolleyes: 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YigitHanSen 50 #6 Kasım 9, 2017 tarihinde gönderildi bazen bir hata ufak bir ayrıntıyı gözden kaçırmanın sonucunda oluyormuş demekki :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
RAMBO 13 #7 Konu Sahibi Kasım 9, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıbazen bir hata ufak bir ayrıntıyı gözden kaçırmanın sonucunda oluyormuş demekki :) :agziacik: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
secvision 7 #8 Kasım 9, 2017 tarihinde gönderildi Konu çözülen konular bölümüne taşınmıştır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş