Karuswar 0 #76 Mayıs 1, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
emreturlu 0 #77 Mayıs 11, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler hocacm Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 212 #78 Mayıs 11, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler . bakalım neymiş.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Gnusmas 0 #79 Mayıs 16, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıBen önceden private serverlar ile uğraşmıştım fakat source code olayına pek girmemiştim. Kendi çapımda server vs. kuruyordum. Uzun bir aradan sonra kafama esti hem eğlencesine, hem de C++ uygulaması görmüş olurum diyerek source codelarla uğraşmaya başladım. Bu aşağıda vereceğim dosyaları başka bir forumdan buldum. FrienzKO 1453 source code diye geçiyor. Geri kalan database, map ve questleri de başka yerlerden buldum. Genelde diğer baktığım source codelar hep error veriyordu. Bunlarda bir problem yaşamadım. Oyunda görevlerde npclerde problem göremedim. Dosyaları kendim biraz karıştırmaya başladım. Oyunda itemler gözükmüyordu. Gameserver'a baktığımda ITEM_TABLE kısmı başta yüklenmediği için oyunda itemler gözükmediğini anladım, basit bir şeymiş onu düzelttim. Source code'a bakınca göreceksinizdir zaten. 1453 dosyaları üzerinde bir şeyler yapmaya çalışıyorum, arzu edenler kendileri de karıştırabilirler. Linklerde 1453 Myko Database var. Expler zor vs. Ancak çok karıştırmadım bütün özelliklerini bilmiyorum. Source code problemsiz compile edilebiliyor. Database'i yükledikten sonra procedure kısmından başlangıç itemlerini aktif edebilirsiniz, şuan deaktif vaziyette. 1453 client ile girebilirsiniz. Oyundan bazı kareler: güzel Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
joekio 3 #80 Mayıs 18, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eba06 0 #81 Mayıs 25, 2018 tarihinde gönderildi 123124324efsdfsdf Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Art3mis 0 #82 Mayıs 30, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
canyagizcan 0 #83 Mayıs 30, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler 1453 patch için. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ikurter 2 #84 Haziran 1, 2018 tarihinde gönderildi saol teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
fotococuk23 0 #85 Haziran 1, 2018 tarihinde gönderildi tşkler.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
thecooler 0 #86 Haziran 3, 2018 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
borx 1 #87 Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Database+source tarafımca denendi. Gayet hoş ve stabil bir şekilde çalışıyor. 1453 ile ilgilenen kişilere tavsiye ederim. Abartısız sade bir database ve stabil src. 10 üzerinden 8 sql versiyon? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nicki 0 #88 Haziran 6, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #89 Haziran 7, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
oguzreizz 1 #90 Haziran 9, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eno 3 #91 Haziran 11, 2018 tarihinde gönderildi tesekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mkilincoglu 12 #92 Haziran 12, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler, Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
masterkan1 0 #93 Haziran 20, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Sercan27 0 #94 Temmuz 22, 2018 tarihinde gönderildi melanor sourcesi üzerine olurmu burdaki database? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MohamedSuper 3 #95 Temmuz 28, 2018 tarihinde gönderildi thx alot Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
judi0536 1 #96 Temmuz 29, 2018 tarihinde gönderildi thank you Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Enesyuksl 10 #97 Ağustos 3, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
erdooo 0 #98 Ağustos 7, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jack700 0 #99 Ağustos 15, 2018 tarihinde gönderildi thank you. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
shinryoken 1 #100 Ağustos 18, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş