eqwa11 1 #1 Oluşturuldu: Ekim 31, 2017 npcleri daha kkolay görebilmek için oyun içerisinde idlerini gm charla görebilmek için ne yapmam lazım birde su var suna da bi yardımcı olrsnz inş . https://www.kodevelopers.com/genel-yardim/1194-chat-sikintisi.html Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SnaypeR 66 #2 Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi SQL kod olarak oyuna hangi karakter ile giriş yapıyorsan bu kodu uygulayıp karakteri GM yapabilirsin bu sayede oyun içinde npc ve monster ID lerini görebilirsinUPDATE USERDATA SET Authority ='0' where strUserID ='Karakterİsmi'Authority değerlerinin açıklaması ; 0 ise GM 1 ise User Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eqwa11 1 #3 Konu Sahibi Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıSQL kod olarak oyuna hangi karakter ile giriş yapıyorsan bu kodu uygulayıp karakteri GM yapabilirsin bu sayede oyun içinde npc ve monster ID lerini görebilirsin UPDATE USERDATA SET Authority ='0' where strUserID ='Karakterİsmi' Authority değerlerinin açıklaması ; 0 ise GM 1 ise User gm charla giriyodum öncedende hiç bişi gözkmüyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi Hangi version için istiyorsun? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #5 Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi İsminin üstünde görünmesi için bilgim yok ancak üstüne tıkladığında gözükmesi için bool CLuaEngine::ExecuteScript ' e aşağıdakini eklersen belki yardımcı olur (Npc Ler İçin) if (pUser->isGM()) { g_pMain->SendHelpDescription(pUser, string_format("[Quest System] : NpcID = %d - EventID = %d - Lua = %s", pNpc->m_sSid, nEventID, filename)); } Monsterler için yada farklı bir şekilde npcler içinde kullanmak istiyorsan WIZ_TARGET_HP den yararlanabilirsin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eqwa11 1 #6 Konu Sahibi Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıHangi version için istiyorsun? senin paylaşmış oldugun 1975 versiyon için Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #7 Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi Alıntısenin paylaşmış oldugun 1975 versiyon için @ HKS zaten bahsetmiş benim Quest ile işim olmadığı için ben aşağıdaki verdiğim gibi kullanıyorum. void CUser::SendTargetHP fonksiyonunun sonuna eklersin aşağıdaki komutu ondan sonra tıkladığın herşeyin (gate, anvil, lever hariç) ID görebilirsin. #if(_DEBUG) if (isGM()) g_pMain->SendHelpDescription(this, string_format("Target ID : %d", tid).c_str()); #endif 4 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SnaypeR 66 #8 Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi Gerekli çözüm önerisi @ OzkanOzdemir tarafından belirtilmiştir , konu çözülen konular kategorisine taşınmıştır.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş