CENGLYY 163 #1 Oluşturuldu: Temmuz 9, 2017 Can sıkıntısından böyle bir şey yapayım dedim :). 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
0Ha 46 #2 Temmuz 9, 2017 tarihinde gönderildi Eline sağlık bence on numara 😄 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #3 Temmuz 9, 2017 tarihinde gönderildi Aslanımm lenn çok güzel olmuş Eline sağlık 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #4 Temmuz 9, 2017 tarihinde gönderildi görünmüyor, https miş düzelttim linki https ile güvenilir değil diyoreline sağlık daha da geliştirilebilirsen banner olarak kullanabiliriz foruma şu anki hali ile ekledim 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ko888 3 #5 Temmuz 9, 2017 tarihinde gönderildi Grafikerde bulundu tamamdırrrr :D eline koluna emeğine sağlık. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #6 Temmuz 9, 2017 tarihinde gönderildi @ hiCenglyy, ellerine sağlık gerçekten hoş bir çalışma olmuş. Yalnız şahsi fikrim olarak, şu anki hali ile arka plan çok boş kalıyor, fazla abartıya kaçmadan arka plana aynı temada bir süsleme yapılabilir. Çalışmalarının devamını dilerim. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #7 Konu Sahibi Temmuz 9, 2017 tarihinde gönderildi Hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı , teşekkürler tekrardan bi güncelleme yaptık. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #8 Temmuz 9, 2017 tarihinde gönderildi Gayet başarılı ellerine sağlık 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 131 #9 Temmuz 21, 2017 tarihinde gönderildi eline sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
babazalim 5 #10 Temmuz 21, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #11 Temmuz 22, 2017 tarihinde gönderildi Güzel Çalışmalar.Başarılarının devamı dileğiyle 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Equity 45 #12 Eylül 9, 2017 tarihinde gönderildi eline sağlık güzel olms Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş