goto566 39 #1 Oluşturuldu: Ekim 27, 2017 Bildiğiniz gibi Gold Merchantı bastığımız zaman 8 Tane itemi görebiliyoruz.Şuan piyasadaki dosyalarda bu sistem ilk 8 itemi gösteriyor sadece.Normalde Boş slotları atlayıp item olan slotları göstermesi gerekiyor. yani gold pazarda 9. 10. 11. 12. slota koyulan itemler bunlardan önceki itemler satılsa dahi göstermeyecek. itemler satıldıkça pazarda ne kadar item kaldıysa sırayla göstermeli. tabi maximum 8 tane. boş slotları atlamalı yani.pazardan Gemleri Çektikten sonraki sıralama. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 3 7 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #2 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi Aslında aynı kaydırma mantığı, normal merchant için de yapılabilir. Hatta biraz daha geliştirilerek, ayrı ayrı stacklara koyulan aynı itemler, tek slot üzerinde gösterilebilir. Böylece kısıtlı olan görüntüleme alanından en verimli şekilde yararlanılmış olur. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #3 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi gayet güzel tebrikler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim niyazı tebrik ediyorum :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #5 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi faydalı içerik. Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
goto566 39 #6 Konu Sahibi Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıAslında aynı kaydırma mantığı, normal merchant için de yapılabilir. Hatta biraz daha geliştirilerek, ayrı ayrı stacklara koyulan aynı itemler, tek slot üzerinde gösterilebilir. Böylece kısıtlı olan görüntüleme alanından en verimli şekilde yararlanılmış olur.Güzel düşünce. aynı itemleri tek sefer göstermek baya mantıklı geldi ve şimdi uyguladım. görünüm bu şekilde olduBu tarz yapmak isteyen arkadaşlar. Ben paylaşımda list kullandım, şuanda map kullanıyorum.listlede yapılabilir ama map daha mantıklı geldi. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #7 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler niyazi, list olarak görüntülemek sıralı gayet mantıklı, bende ayarlayayım :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #8 Temmuz 14, 2019 tarihinde gönderildi Konu taşınmış ve aktif hale getirilmiştir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 212 #9 Temmuz 14, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mountain 49 #10 Temmuz 29, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cngzclk 2 #11 Eylül 11, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Equity 45 #12 Kasım 1, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
4fairy 23 #13 Kasım 28, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kosp51 8 #14 Aralık 9, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş