IMOTEB 9 #1 Oluşturuldu: Ekim 23, 2017 selam arkadaşlar v21 üzerinde çalısmalar yapıyorum fakat bir sorunum var karakter seçme sorunu yasıyorum karakteri seçiyorum isim yazıyorum fakat karakter ortada yok neyden kaynaklana bilir nasıl düzeltmem gerekli Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi Normalde karakter seçme ekranında karakterler geliyor mu ?? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IMOTEB 9 #3 Konu Sahibi Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi evet mesela rogue seciyorum dexleri filan 10 tane veriyorum start deyince olmuyor create character diyorum gözükmüyor olmuyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IndianaPOLIS 30 #4 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi Bu sorunu hangi sourcede alıyorsun ? Belki sana yardımcı olabilirim bende sexyko sourcesinde yaşamıştım. Düzelttim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IMOTEB 9 #5 Konu Sahibi Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi nasıl düzelttin peki söylermsin 2117 source özerinde ugrasıyorum sourcedenmi prosödürdenmi acaba? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IndianaPOLIS 30 #6 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi SOURCEDE CREATE_NEW_CHAR diye arat procüdürünü karşılaştır gönderidği verilerle eğer uyuşuyorsa büyük ihtimalle source kaynaklı ben sourceden yaptım hatalara bakarak outputtan hatalara bakabilirsin yada GameServer.ini'den Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IMOTEB 9 #7 Konu Sahibi Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi SOURCEDE CREATE_NEW_CHAR procüdürünü karşılaştırdım aynı sıkıntı yok 2 si arasında fark yok ta GameServer.ini'den demisin source kısmındakimi? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #8 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi Source da gönderilen veriler db de uyuşmuyorsa olabilir belki tam emin değilim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IndianaPOLIS 30 #9 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıSOURCEDE CREATE_NEW_CHAR procüdürünü karşılaştırdım aynı sıkıntı yok 2 si arasında fark yok ta GameServer.ini'den demisin source kısmındakimi? Öncelikle şöyle yap sourceni Visual Studio üzerinden çalıştır outputtan verdiği hataya bak. Büyük ihtimal bir hata verecektir vermemesi imkansız gibi. Verdiği hatayı buraya yaz yada GameServer.ini değil yanlış yazmışım log kısmından bak hata varmı buraya yaz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #10 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi @ CerfiN Hangi src kullanıyorsun cevapnın ver..@ IMOTEB Hangi src kullanıyorsun.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #11 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi Oyuna girdiğinde normalde önceden açılmış karakterlerin karakter seçme ekranına gelmiyor ise sorunun WIZ_ALLCHAR_INFO_REQ paketi üst versionda değişti onun için aşağıdaki konudan gerekli incelemeyip yapıp düzeltebilirsin. [2153] [0x0C] WIZ_ALLCHAR_INFO_REQ Eğer ki sorun sadece yeni karakter oluşturduğunda gerçekleşiyorsa; Server dosyalarının çalıştırdığı prosedür parametreleriyle senin SQL üzerinde bulunan prosedürünün parametreleri uyuşmuyor demektir yada böyle bir prosedür bulunmuyor demektir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #12 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı@ CerfiN Hangi src kullanıyorsun cevapnın ver.. @ IMOTEB Hangi src kullanıyorsun.. Ne alaka? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #13 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi Neyi alakısı var sexyv2 mi kullanıyorsun bende öyle sorun vardı düzeltmişdim..@ CerfiNEğer yeni oluştururken boş geliyorsa eğer 0 level gözklüyorsa.void CDBAgent::LoadCharInfo(string & strCharID, ByteBuffer & result)burası sorun.. Kontrol etmesi gerekiyor.if (!dbCommand->Execute(_T("SELECT Race, Class, HairRGB, [Level], Face, Zone, strItem, strItemTime FROM USERDATA WHERE strUserID = ?")))strItemTime yok diyorsa paketini Eklemek gerekiyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #14 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi Sorun bende değil Emre ben arkadaşa yardımcı olmak için yazdım tekrar oku :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #15 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi @ CerfiN hehe tamam :p :p Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #16 Ekim 25, 2017 tarihinde gönderildi Arkadaşlar, böyle konular açarken, konu ile alakalı fonksiyon ve prosedürleri, hata mesajlarını da konunuza ekleyin ki, hata nerde görebilelim. 'ee, benim charlarım gelmiyo da admin abey nedendir ki acaba ehehe?' derseniz, konu gereksiz yere uzar. Doktor bey hastayım diyorsun, nerenin ağrıdığını söylemiyorsun. Konu açarken çıkan duyuru mesajında bu olaydan özellikle bahsettiğim halde hala ısrarla konularınıza gerekli bilgileri eklemiyorsunuz. Piyasadaki bütün kaynak kodları, veritabanları birebir aynı olsa, tamam diyeceğim kopyası bende de var açayım bakayım. Fakat böyle bir durum söz konusu değil. Herkesin uğraştığı versiyon, kaynak kodları herşey farklı. Bu konuda biraz anlayışlı olun ki, sorununuza daha iyi yardım edebilelim. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş