babazalim 5 #1 Oluşturuldu: Ekim 17, 2017 Öncelikle açtığım her yardım konusunu çözüme ulaştırdınız hepinize teşekkür ediyorum.Şimdiki sorunum @ EveryBodyFool ve Terry nin paylaşmış olduğu 2153 unpack exeler ile oyuna giriş yaparken id şifre girdikden sonra hiçbirşey gelmiyor. Konularında belirttikleri kodları sourceye uyguluyorum version.h nin versionunu 2153 yapıyorum sorun düzelmiyor yardımcı olursanız sevinirim.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ekim 17, 2017 tarihinde gönderildi Hangi versiondan 2153'e geçmeye çalışıyorsun?bool CUser::HandlePacket(Packet & pkt) bölümünde değiştirdiğin yeri tam ekran olarak resmini konuya ekler misin?void CUser::VersionCheck(Packet & pkt) fonksiyonunu tamamen konuya ekler misin?Edit : Konunun sonunda yazdıklarını okumadım direk olarak yazdım, ID PW girdikten sonra hiç birşey gelmiyor ise LoginServer tarafında sıkıntı var demektir. Bu da gelen giden paketin doğru olmadığın gösterir. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
babazalim 5 #3 Konu Sahibi Ekim 17, 2017 tarihinde gönderildi Kodların oynanmamış hali bunlar. LoginServerde ne gibi bi işlem yapılması gerekiyor void CUser::VersionCheck(Packet & pkt) { //#ifdef USE_CRYPTION Packet result(WIZ_VERSION_CHECK); result Send(&result); // Enable encryption EnableCrypto(); //#endif } bool CUser::HandlePacket(Packet & pkt) { uint8 command = pkt.GetOpcode(); TRACE("User Received Packet = %x", command); Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Ekim 17, 2017 tarihinde gönderildi https://www.kodevelopers.com/2000-paylasim/631-2153-knightonlineexe-unpack-amp-bypass.htmlvoid CUser::VersionCheck(Packet & pkt)Ordaki biraz dikkatli Çekmiyorsun helalde bilemiyorum.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
babazalim 5 #5 Konu Sahibi Ekim 17, 2017 tarihinde gönderildi Sorun @ OzkanOzdemir dediği gibi LoginServer ile alakalı teşekkürler sorun çözülmüştür. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #6 Ekim 17, 2017 tarihinde gönderildi @ babazalim sorununuzun kaynağını belirtip nasıl çözdüğünüzü de yazarsanız sonra bunun gibi bir sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olacaktır. Sorun çözülmüştür diyerek konuyu kestirip atmayınız. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
babazalim 5 #7 Konu Sahibi Ekim 19, 2017 tarihinde gönderildi Loginserveri başka loginserver ile değiştim sorun düzeldi arkadaşlar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş