Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!

Ardream2020

Pasif Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    133 [ Bağış Yap ]

Topluluk Puanı

0 Nötr

Ardream2020 Hakkında

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. FAMILY KNİGHT ONLİNE PVP SERVER 05.07.2021 Saat 20:00 'da Açılış Tüm Oyuncularımız Davetlidir. PANEL : https://familyknightonline.com/ DİSCORD : https://discord.gg/M7AZwhaPNz Level Sınırı: 83 Item Drop Rate : ORTA Exp Rate : ORTA Upgrade Rate: Zor Skill Açılımı: Master/70/72/75/80 Skilleri Görevle Açılır. Belirli Bir Süre +2 +3 Takı Upgrade Kapalı Upgrade +8 e kadar CZ de PK atarak Shoping Coins Kasabilirsiniz sonrası PUS dan Shoping Coins Bölümünden Bir çok ürünü KC almadan kazanabilirsiniz NP ver KC AL sistemi belli bir süre aktif kalacaktır. Oyun İçi KC SATIŞ: AKTİF Robin Loot: AKTİF Offline Merchant: AKTİF Slave Merchant: Kapalı KC İle Pazar Kurma: AKTİF Mining/Fishing: AKTİF Chaos Stone: AKTİF Sheriff (wanted AKTİF Krowaz: Kapalı UTC: Kapalı Bifrost: Açık (Saatleri Forumda Paylaşılacaktır.) Juraid Mountain Event: Açık Chaos: Açık Border Defense War:Açık Exp Nerede Kasılır? *Eslantta bulunan bütün monsterlardan exp kasabilirsiniz. *CZ Exp oranları diğer haritalardaki monsterlara göre 2 kat daha fazladır. Drop Oranları Nedir? *FamiLy KO sunucusu Farm sunucusu olup drop oranları titizlikle ayarlanmıştır. Drop oranları oyun içi biriken goldbar miktarına göre artış/azalış gösterebilmektedir. Farm Nerede Yapılır? *Luferson Castle/El Morad Castle haritalarında bireysel farm yapabilir oyun parası kazanabilirsiniz. *Eslant haritalarında farm yapabilir Luferson Castle/El Morad Castle haritalarına göre toplu farm yapıp daha fazla oyun parası kazanabilirsiniz. *Ronark Land haritasında farm yaparak en çok oyun parasını kazanabilirsiniz. Monster Stone Faydaları Nedir? *FamiLy KO Farm odaklı olduğu için takı dropları normale göre Orta derecedir. Bu süre zarfında monster stone haritasından OLD Unique Takı elde edebilirsiniz. Bu OLD Unique Takıları kırdırarak "Spell Stone Powder" eşyası elde edebilir, skill açtırabilirsiniz. Boss Sistemi Nasıl İşliyor? *Chaos Stone sistemi ile Chaos Stone Kesildikten Sonra rasgele BOSS lar atmaktadır. Bosslardan bazıları NP vermektedir. Ronark Land haritasında 8 saatlik periyotlarla bosslar çıkmaktadır. *Eslant haritasında farklı bölgelerde 8 saatlik periyotlarla bosslar çıkmaktadır. Günlük Quest Sistemi Nedir? *Clientinizde sol alt köşede bulunan "Q" simgesinden günlük Questleri görüntüleyebilirsiniz. FamiLyKO Sunucusu İle İlgili Önemli Bilgiler *Hesaplar arası KC transferi mümkün değildir. Satın aldığınız KC leri sadece PUS üzerinde harcayabilirsiniz. *Mistikgame üzerinde satılan KC paketlerinde bonus olmayacaktır. Satılan KC miktarları oyun içi dengeyi sağlamak için doğru orantılı artış gösterecektir.
  2. FAMILY KNİGHT ONLİNE PVP SERVER 01.07.2021 Saat 16:30 'da Açılış Tüm Oyuncularımız Davetlidir. PANEL : https://familyknightonline.com/ ( 136.243.191.15 ) DİSCORD : https://discord.gg/M7AZwhaPNz Level Sınırı: 83 Item Drop Rate : ORTA Exp Rate : ORTA Upgrade Rate: Zor Skill Açılımı: Master/70/72/75/80 Skilleri Görevle Açılır. Belirli Bir Süre +2 +3 Takı Upgrade Kapalı Upgrade +8 e kadar CZ de PK atarak Shoping Coins Kasabilirsiniz sonrası PUS dan Shoping Coins Bölümünden Bir çok ürünü KC almadan kazanabilirsiniz NP ver KC AL sistemi belli bir süre aktif kalacaktır. Oyun İçi KC SATIŞ: AKTİF Robin Loot: AKTİF Offline Merchant: AKTİF Slave Merchant: Kapalı KC İle Pazar Kurma: AKTİF Mining/Fishing: AKTİF Chaos Stone: AKTİF Sheriff (wanted 😞 AKTİF Krowaz: Kapalı UTC: Kapalı Bifrost: Açık (Saatleri Forumda Paylaşılacaktır.) Juraid Mountain Event: Açık Chaos: Açık Border Defense War:Açık Exp Nerede Kasılır? *Eslantta bulunan bütün monsterlardan exp kasabilirsiniz. *CZ Exp oranları diğer haritalardaki monsterlara göre 2 kat daha fazladır. Drop Oranları Nedir? *FamiLy KO sunucusu Farm sunucusu olup drop oranları titizlikle ayarlanmıştır. Drop oranları oyun içi biriken goldbar miktarına göre artış/azalış gösterebilmektedir. Farm Nerede Yapılır? *Luferson Castle/El Morad Castle haritalarında bireysel farm yapabilir oyun parası kazanabilirsiniz. *Eslant haritalarında farm yapabilir Luferson Castle/El Morad Castle haritalarına göre toplu farm yapıp daha fazla oyun parası kazanabilirsiniz. *Ronark Land haritasında farm yaparak en çok oyun parasını kazanabilirsiniz. Monster Stone Faydaları Nedir? *FamiLy KO Farm odaklı olduğu için takı dropları normale göre Orta derecedir. Bu süre zarfında monster stone haritasından OLD Unique Takı elde edebilirsiniz. Bu OLD Unique Takıları kırdırarak "Spell Stone Powder" eşyası elde edebilir, skill açtırabilirsiniz. Boss Sistemi Nasıl İşliyor? *Chaos Stone sistemi ile Chaos Stone Kesildikten Sonra rasgele BOSS lar atmaktadır. Bosslardan bazıları NP vermektedir. Ronark Land haritasında 8 saatlik periyotlarla bosslar çıkmaktadır. *Eslant haritasında farklı bölgelerde 8 saatlik periyotlarla bosslar çıkmaktadır. Günlük Quest Sistemi Nedir? *Clientinizde sol alt köşede bulunan "Q" simgesinden günlük Questleri görüntüleyebilirsiniz. FamiLyKO Sunucusu İle İlgili Önemli Bilgiler *Hesaplar arası KC transferi mümkün değildir. Satın aldığınız KC leri sadece PUS üzerinde harcayabilirsiniz. *Mistikgame üzerinde satılan KC paketlerinde bonus olmayacaktır. Satılan KC miktarları oyun içi dengeyi sağlamak için doğru orantılı artış gösterecektir.
  3. kodevelopers ailesi adım Mehmet 43 yaşındayım.. Yaklaşık olarak 20 Yıldır Ko-Pvp ve USKI ile ilgileniyorum... yardım almak ve bilgilerim doğrultusunda yardım etmek için aranızdayım.
×
×
  • Yeni Oluştur...