Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...

mobitek00

Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    1,510 [ Bağış Yap ]

Topluluk Puanı

0 Nötr

mobitek00 Hakkında

  • Doğum Günü 05/16/1997
  1. E ticarette Başarılı Olmanın Sırrı Günümüzde e ticaret sektörü içerisinde faaliyet gösteren firmalar ürün veya hizmetlerini geniş kitlelere ulaştırabiliyorlar. Sizde bu alanda yer almak istediğinizde ilgili yazılımların profesyonel bir şekilde hazırlanmış olması gerekir. E ticaret uzmanlık isteyen bir konu olduğu için bu alanda kurumsal hizmet veren firmaları tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Özellikle e ticaret sitesinin alt yapısının özel olması ve kullanılabilir durumunun gelişmiş olması sizi başarıya götürecek etkenlerin arasında yer alır. E ticaret Konusunda Sektöre Yön Veren Adres E ticaret konusunda başarılı bir strateji oluşturmak isterseniz web sitenizin kullanıcı dostu olmasına özen gösterin. Ayrıca iç tasarımının da profesyonel bir dizayna sahip olması ürünlere kolay erişimin olması başarıya ulaşmanıza olanak sağlayacaktır. Bu konuda profesyonel çalışmaları ile ön planda yer alan ve alanında uzman kadrosu ile ihtiyacınıza yönelik çalışma yapan https://omniticaret.com/ adresinden hizmet alabilirsiniz. Firma bulunduğunuz sektörü analiz ederek en iyi e ticaret sitesini oluşturmanıza yardımcı oluyor. Sizde kurumsal hizmet alarak geniş kitlelere marka adınızı duyurabilirsiniz.
  2. İnsan hayatının temel ihtiyaçları arasında bulunan giyim, ister soğuktan korunmak için ister günü kurtarmak için isterseniz sadece tarz olmak için tercih edebileceğiniz türler arasında yer alır. Spor giyim, günlük giyim, klasik giyim ve abiye vb. türden hazırlanan kıyafetler özellikle son yıllarda kumaş çeşitlerinin artması ile birlikte farklı giysi türlerinde üretim yapan firmalar aracılığı ile sizlere ulaştırılmaktadır. Birbirinden farklı tarzların hazırlığı içerisinde olan firma, özellikle rahatlığınızı düşünerek spor giyim üzerine üretim yaptığı sweatshirt modelleri ile bilinmektedir. İhtiyacınız olduğunda gidebileceğiniz ve ne ararsanız bulabileceğiniz firma olarak hizmetlerine her gün bir yenisini daha eklemeye devam etmektedir. Spor Giyim Üzerine Alabileceğiniz Eşsiz Hizmet Sweatshirt üretimini gerçekleştiren firma, özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında tercih edebileceğiniz kıyafetler ile bu sezonda da yerini almaktadır. Spor giyim üzerine üretim yapan firma sezona göre birbirinden farklı modelleri ile tüketicilerin dikkatini çekerken ister toptan, isterseniz parakanda satışları ile de tercihlerine cevap vermektedir. Takip edebileceğiniz ideal kıyafetler arasında yer alan sweat’ler, t-shirtler, shortlar ve daha pek çok ürünün site üzerinden siparişini vererek temin edebilirsiniz. Aynı zamanda firmadan ölçü tablosu için online hizmet alabilirsiniz. Spor giyim modellerinden olan sweatshirt firma tarafından hem erkek hem bayan kreasyonları ile karşınıza çıkmaktadır. V yaka, polo yaka, hakim yaka, yuvarlak yaka, kısa kollu, uzun kollu, ribanalı olarak tercih edebileceğiniz modellerini büyük bir marka haline dönüştüren firma https://tr.uspoloassn.com/erkek-sweatshirt/ adresinde bulabileceğiz daha pek çok ürün seçeneği ile hizmet vermektedir.
  3. Giyim insanların vazgeçilmez bir unsurudur. Zamanın değişimine bağlı olarak bazı giyim ürünleri tozlu raflara kalkarken bazı giyim ürünleriyse her zaman dolabın dostu ve insanların vazgeçilmezi olmaktadır. Kot kumaş ile üretilmiş giyim ürünleri de vazgeçilmezler arasında bulunmaktadır. Kot, çözgü ve atkı ipliklerinin bir araya gelmesiyle oluşmuş ve indigo boyar maddesiyle boyanmış bir kumaştır. İlk olarak Fransa’nın Nimes şehrinden gelen bu kumaş iş giysisi olarak dokunmaya başlamış ve modanın gelişim seyrine bağlı olarak farklı giyim ürünlerinde de kullanılmaya başlanmıştır. Kot kumaş ile üretilen giyim ürünlerinden biri de kot etektir. Kot etek nostaljiden bu yana her zaman geçerliliğini korumuştur. Kot Etekle Şıklığına Zerafet Kot etek yukarda tanımlanan kumaştan yapılmış bir alt giyim ürünüdür. Diğer eteklerden farkı ise kumaşı ve birçok üst giyim ürünüyle kombine edilebilmesidir. Bluz, gömlek ve daha birçok üst giyim ürünüyle bayanların istedikleri her an yanlarında olmaktadır. Şık, rahat ve zarif bir görüntü oluşturur. Kot eteklerin yırtmaçlı, düğmeli, işlemeli çeşitlerinin yanında sadelikten yana olanlar için sade çeşitleri de bulunmaktadır. Dolabınızdaki bütün üst giyim ürünlerinizi tek bir kot etekle kombine edebilirsiniz. Bunun içinde size yakışan en iyi kot eteği tercih etmelisiniz. Dolabınızın aşık olacağı kot etek modellerine https://www.modaeva.com.tr/etek-modelleri adresine erişerek ulaşabilir ve size en yakışan modele tek tıkla sahip olabilirsiniz.
  4. mobitek00

    Outdoor Ayakkabılar

    Outdoor ayakkabı doğa sporu yapan ve kampçıların tercih ettikleri ayakkabılardır. Outdoor ayakkabılar soğuk havalara, rüzgara ve suya karşı çok dayanıklı ayakkabılardır. Dağcılık ve kampçılık gibi doğa sporlarında kullanılan outdoor ayakkabılar uzun süre ayaktan çıkarılmadığı için ayak sağlığı ve dayanıklı olması için üst düzey teknoloji ve kaliteli malzemelerden üretilerek kullanıcılarına sunulur. Outdoor spor ayakkabılar günümüzde spor salonlarında da tercih edilmeye başlanmıştır. Outdoor ayakkabılar kadın, erkek ve çocuklar için farklı modellerde her mevsimde kullanışlı olan ayakkabılardır. Darbelere, suya ve engebeli yollara dayanıklı bu ayakkabılar yürüyüşlerinizde rahatlığı sunarken tabanı kaydırmaz özelliğe sahiptir ve ayaklarınızın nefes almasını sağlar. Her Mevsime Uygun Outdoor Ayakkabı Modelleri Kadın, erkek ve çocuk outdoor ayakkabı modelleri geniş ürün yelpazesine sahiptir. Outdoor bot modelleri ağaçlı engebeli yollarda ve yamaçlarda yürüyüş yaparken doğanın zor koşullarında bile rahat spor yapmanızı sağlar. Outdoor bot ayakkabılarını yaz ve kış her mevsimde kullanabilirsiniz. Kauçuk tabanlı outdoor ayakkabılar suya dayanıklı olduğu için çamurlu ıslak zeminlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Lastikli bağcıksız outdoor ayakkabılar çok hafif ve esnek olduğu için günlük kullanımlarda ve spor salonlarında tercih edilir. Sizde aradığınız outdoor ayakkabı modellerini https://www.lescon.com.tr/erkek-outdoor-ayakkabi/ sitesinden bulabilirsiniz.
  5. mobitek00

    Tablet Fiyatları

    Bir tablet almadan önce onun performansı hakkında araştırma yapmamız gerekir. Tablet modellerinde performansa orantılı olacak biçimde tablet fiyatları da değişkenlik gösterecektir. Bu bağlamda bazı insanlar fotoğraf çekmeyi severken bazıları ise bundan pek hoşlanmayabiliyor. Bu durumda sizin hangi seçeneğin içerisinde yer aldığınız oldukça önemli bir durum haline geliyor. Eğer ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve fotoğraf çekmeden duramam diyorsanız alacağınız tabletin kamera özelliklerini iyice araştırmalı ve ona göre satın almalısınız. Bu durumda tablette yer alacak kamera özelliklerini göz önüne alarak satın alma yaparsanız çekeceğiniz resimlerde pişmanlık yaşamazsınız. 720p, 1080p ve 4K gibi yüksek kalitede resim çekebilen tabletlerle oldukça kalite çekimler yapabilirsiniz. Aslına bakıldığında tablet fiyatları konusunda kameranın çok da fazla bir etkisinin bulunmadığını söyleyebiliriz. Bu durumda eğer tablet alacağınız zaman doğru seçimler yaparsanız yüksek kaliteye sahip kameralı bir tableti çok daha uygun bir fiyata alma şansına sahip olabilirsiniz. Siz de tüm tablet fiyatları için https://www.incehesap.com/tablet-pc-fiyatlari/ adresini ziyaret edebilir ve satın alabilirsiniz. Tablet Fiyatları ve Donanım Özellikleri Yukarıda bahsedilen adımlardan sonra tablet fiyatları konusuna daha ayrıntılı değinmek gerekir. Çünkü bu durum depolama alanı, işlemci, RAM ve 4.5G gibi pek çok özellikle birlikte değişkenlik göstermektedir. Siz de tablet alırken veya seçerken bütçenize uygun olacak şekilde seçim yapmaya özen göstermeniz gerekmektedir. Eğer tavsiyelere uymazsanız daha yüksek fiyata sahip ürünler alabilir ve bunun borcunu öderken de pişman olabilirsiniz. Alacağınız tableti uzun süre kullanacağınızı unutmamalısınız. Bu sebeple siz de pişmanlık duymamanız için bütçenize uygun bir seçim yapmanız gerekir. Bu bağlamda tablet ürünlerinde en çok üstünde durulan konu batarya olmuştur. Bu sebeple pek çok kişinin tablet alırken dikkat ettiği nokta bataryadır. Bu sebeple bu konuda problem yaşamamak için tablet alırken batarya boyutuna dikkat etmeniz gerekir. Batarya boyutu ne kadar büyük olursa kullanım süreniz de o oranda artacaktır. Batarya boyutunun yanı sıra ekran boyutu da göz ardı etmemeniz gerekir. Çünkü ekran boyutu arttıkça bataryanızın kullanım ömrü azalacaktır.
  6. mobitek00

    Oyuncu Klavyesi

    Genel olarak oyun oynayan kişiler bu oyunlar içerisinde kendi dünyaların çok farklı bir karaktere bürünürler. Bu sebeple her birinin kendine özgü aksesuarları ve ekipmanları vardır. Oyun içerisinde kendini ön plana çıkarmak isteyen oyuncuların tercih ettiği oyuncu klavyesi, oyun içerisindeki performansı da oldukça fazla etkilemektedir. Oyuncular oynadıkları favori oyun türlerine göre uygun klavye modellerini tercih ederek oyundan alacakları keyfi artırabilirler. Oyuncu klavyesi, herkesin kişisel tercihine ve beğenisine göre farklı tip ve modellerde piyasaya sunulur. Bu sebeple klavyeleri tuş tiplerine göre ayırmak mümkündür; bunlar, mekanik tuşlu ve kauçuk tuşlu klavyeler olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Tuşların basması ve algılaması her iki klavye tipinde de farklılık göstermektedir. Bu bağlamda klavye terminolojisi hakkında bilgi edinebilir ve kendinize uygun bir oyuncu klavyesi temin edebilirsiniz. KRO denilen özellik aynı anda basılabilecek tuş sayısını ifade etmektedir. Bu sayı kauçuk klavyelerde daha az iken mekanik klavyelerde ise biraz daha fazladır. Oyun oynarken kullandığınız tuş sayısına bağlı olarak her iki tip arasında bir seçim yapabilirsiniz. Tenkeyless klavye modelleri ise genel de alışılmışın dışında klavyede sağ tarafta yer alan numerik tuşların bulunmadığı klavye türlerindendir. Siz de kullanım alışkanlığınıza ve oyun içerisinde kullandığınız tuş sayısına ve dizilime bağlı olarak oyuncu klavyesi tercihinde bulunabilirsiniz. Siz de tüm oyuncu klavyesi ürünlerine https://www.incehesap.com/gaming-klavye-fiyatlari/ adresinden göz atabilir ve satın alabilirsiniz. Oyuncu Klavyesi Nedir? Genel olarak mekanik klavyeler yoğun kullanıma karşı daha dayanıklıdır. Bu sebeple bu klavyeler kod yazan kişiler, oyuncular ve yoğun bir biçimde klavye kullanan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Mekanik klavyeler genel olarak oyuncu klavyesi diye bilinmekte ve bu klavyelerin her bir tuşunun altında bağımsız bir mekanik anahtar tuşlar bulunmaktadır. Bu sebeple her anahtarın sesi farklı ve sağladığı özellikler de farklıdır. Kullanım alanınıza göre farklı anahtarlı klavyeleri tercih edebilirsiniz. Siyah mekanik anahtara sahip klavyelerde tuşlar diğer klavyelere oranla daha yüksek olduğu için yanlış bir tuşa basma ihtimaliniz çok daha azdır. Bu sebeple siz de amacınıza uygun bir oyuncu klavyesi seçiminde bulunmalısınız.
  7. Kadın giyiminde önemli bir yer edinmiş olan tunik modası, geniş yelpazede bulunan renk ve modelleri ile kadınların seçimine sunuluyor. Pantolon ya da etek ile rahatlıkla kombin edilebilen tunikler, gerek özel davetler gerekse günlük şık kombinler için tercih edilmektedir. Tunikler, kombinin diğer parçaları doğru kombini yapıldığında günün yıldızı olmaktadır. Hem Kış Hem de Yaz Mevsiminde Giyilebilen Tunikler Mor renklerden bej renklere ve asimetrik kesimlerden kısa kesim gibi oldukça fazla renk ve modelde bulunan tunikler, hem yaz mevsiminde hem de kış mevsiminde kombinlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Yaz mevsiminde saten gibi daha ince ve uçuş uçuş modeller tercih edilebilecekken, kış mevsiminde ise boğazlı kalın ya da kısa boğaz triko kumaşlardan yapılmış tunik modellerinden biri seçilebilir. Günlük spor şık kombinlerde tesettürlü kadınlar çoğunlukla birçok çeşitte bulunan kot tunik modellerden birini tercih etmektedirler. Bu sayede hem rahatlığından hem de şıklığından ödün vermemiş olmaktadırlar. İster yaz ister kış mevsiminde rahatlıkla kombin edilebilen tunik modellerinden dilediğinizi ücretsiz kargo imkanı ile https://www.cloche.com.tr/tunik-modelleri sitesinden sipariş edebilirsiniz.
  8. Kadınlar için eşofman seçiminde rahatlık ve kalite önemlidir. Eşofman üstünün uzunluğu ve altının geniş ve rahat olması büyük bir rahatlık sağlar. Bu şekilde tasarlanmış en son model eşofmanlar arasından bir seçim yaparsanız spor yaparken ya da hareket ederken çok rahat olursunuz. Kaliteli ve cildinize uygun bir malzemeden üretilmiş eşofman modelleri her zaman rahat ve konforlu hissetmenizi sağlayacaktır. Hem günlük giyimde hem de spor yaparken giyebileceğiniz eşofmanlarınızla şıklığınızdan taviz vermek istemezseniz size elit ve kaliteli eşofman modelleri sunacak bir siteden yardım alabilirsiniz. Son Trend Eşofman Modelleri Kadın eşofmanlar konusunda son trendleri yakalamak isterseniz bu konuda seçkin modelleri sunan bir sitede gezinti yapıp en çok beğendiğinizi seçebilirsiniz. Bütün mağazaları dolaşıp eşofman seçmek yerine evinizden çıkmadan modayı takip edebilirsiniz. https://www.cloche.com.tr/kadin-esofman-takim size hem kaliteli ve seçkin hem de çok şık eşofman modelleri sunar. Bu sitedeki eşofmanları inceleyerek bu alanda üretilen en rahat ve konforlu ürünleri bulabilirsiniz. Yerinizden kalkmadan kendinize uygun olanı seçip çok pratik bir şekilde seçebilirsiniz.
  9. Yemekli boğaz turu tamamen müşteri odaklı sunumlardır. Bir şirket yemeği, bir doğum günü, bir yıl dönümü kutlaması, bir düğün gibi tüm etkinlikler için faydalanılabilir. Bu imkanlar dahilinde kokteyl tipi ya da tamamen yemeğe odaklı seçimler de mümkündür. Yemekli turlar genelde lüks tekneler ya da yatlar da düzenlenir. Bu durum davetli sayısına göre organizasyon şirketi tarafından ayarlanması yapılır. Yemekli boğaz turu söz konusu olduğunda en az 30 kişiden organizasyonun içeriğine bağlı olarak 600 kişiye kadar bir kapasitede olabilir. Organizasyon sahiplerine fiks bir menü sunulabildiği gibi istenirse talebe göre de menü şekillenebilir. Yemekler uzman aşçılarca profesyonelce hazırlanır. Tekne içerisinde açık ve kapalı alanların mevcut olması konuklar açısından özellikle hava şartlarına istinaden düzenlenir. Yemekli Boğaz Turu İçin İhtiyaç Listesi Nedir? Yemekli boğaz turu genel olarak 4 saat gibi bir zaman dilimini kapsar ancak bu süre uzatılabilir. Genelde akşam yemeği söz konusu olduğundan akşam saatleri 19:00 gibi organizasyon başlatılır. İlgili tur Anadolu ve Avrupa yakaları kıyılarını kapsar. Tekne içi ilgili etkinliğe istinaden süslenmesi istenebilir. Dışarıdan orkestra, sanatçı getirilebilir. Sevdiklerinizi ya da sevdiğinizi İstanbul Boğazında sürpriz bir etkinlikle ağırlamak isteyen herkes için bu turlar eşsiz bir deneyim olacaktır. https://www.beyazmartidavetgemisi.com/bogaz-turlari/ adresinden ayrıntılı bilgileri alabilir, hizmet konusunda da en profesyonelini görüp yaşayabilirsiniz.
  10. mobitek00

    instagram Mavi Tik Alma☑

    Sanırım ücretiyle birlikte bu hizmeti veren firmalar veya siteler mevcut.
  11. Umarım nice yılları devirirsiniz, iyi forumlar.
  12. mobitek00

    Kodevelopers Giriş Scripti

    script için teşekkür ederim.
  13. mobitek00

    Yeni KO-Panel Editleme Çalışmam

    Ellerinize sağlık çalışma için teşekkürler.
  14. mobitek00

    echo ifadesi ve print() fonksiyonu

    Echo içinde kod satırı içinde bir örnek verebilir misiniz?
  15. mobitek00

    PHP kodlarına açıklama eklemek

    Bu bölüme sabitlenebilecek faydalıkta bir anlatım olmuş, açıklama satırlarının önemi büyük, teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...