DeathRow 3 #1 Oluşturuldu: Aralık 6, 2019 Merhaba Arkadaşlar.Yaptığım ufak araştırmalar sonucu bulduğum dosyaları harmanlayıp ortaya somut birşeyler çıkarmaya ve henüz programlama konusunda derin bir bilgiye sahip olmadığım için ufak tefek şeyleri değiştirip dosyaları çalışabilir hale getirmeye çalıştım. Kurcalamak ve neyin ne olduğunu öğrenmek için güzel dosyalardır. Kendim de bu dosyalar üzerinde geziniyorum. Bi Kusurumuz olduysa affola. Esen kalın. İyi çalışmalar..:)Virustotal Sonuçları:ClientDatabaseServerFilesIndirme Linkleri: Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. NOT: KENDI YAPTIĞIM DOSYALAR DEĞİLDİR. FULL HD, FULL FIX, 4K, LISANSLI GIBI BI DUSUNCEM DE YOKTUR. MAKSADIM PAYLAŞIM OLSUNDUR.BAZI DOSYALARINDA VIRUSTOTAL VIRUS ALGILAMAKTA.BU DURUM DOSYALARIN UNPACK EDILMESI VB. ŞEYLERDEN ÖTÜRÜ OLABİLİR.CLIENT BOYUTU BUYUK OLDUGU ICIN SADECE KnightOnline.exe DOSYASININ SONUCU EKLENMISTIR. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ubirajara 1 #2 Haziran 29, 2020 tarihinde gönderildi obrigado Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
saintsimon 0 #3 Temmuz 8, 2020 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
piana 1 #4 Ağustos 5, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) Teşekkürler, emeğinize sağlık edit: Linkler ölü 😞 Ağustos 5, 2020 tarihinde piana tarafından düzenlendi ekleme Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TODERGEN 0 #5 Mart 6, 2021 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cancan93 0 #6 Nisan 19, 2021 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
prodevil33 0 #7 Haziran 8, 2021 tarihinde gönderildi eywasasd Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mountain 49 #8 Ağustos 12, 2021 tarihinde gönderildi Thanks Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Snipes 0 #9 Ocak 4, 2022 tarihinde gönderildi thanks Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
murat147a 2 #10 Şubat 5, 2022 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
UntouchableS 0 #11 Ağustos 11, 2022 tarihinde gönderildi bakalım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #12 Şubat 8, 2023 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
goto566 39 #13 Mart 1, 2023 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sebastian38 10 #14 Ağustos 31, 2023 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
krieger 0 #15 Ekim 9, 2023 tarihinde gönderildi ol basgan Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mouncher 0 #16 Aralık 26, 2023 tarihinde gönderildi teşekkürler dostum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bydewil 0 #17 Ocak 1, 2024 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
savesave 0 #18 Ocak 16 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
savesave 0 #19 Ocak 16 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xrogen 0 #20 Ocak 22 tarihinde gönderildi tesekurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş