Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
suatengin

suatengin kimdir?

Önerilen Mesajlar

Merhabalar.

İsmim Suat soy ismim Engin

instagram suat.engn (sosyal medyaya çok hakim değilim.)

1991 doğumluyum

aslen elektrikçiyim ama çok şükür elimden her türlü teknik iş gelir.

İstanbul'da doğdum ve hala İstanbul'da yaşıyorum.

kodevelopers sitesi bildiğim kadarıyla eski bir site. fakat Knight Online ile tekrar ilgilenmeye başladım ve oyunda ciddi değişiklikler gördüm, o değişiklikleri araştırırken google üzerinden kodevelopers.com sayfasına ulaştım.

ilgi alanlarım: elektrik, elektronik(yazılım-donanım-tasarım-onarım), mekanik, otomobil-motosiklet(tüm taşıtlar da diyebiliriz. ayrıca bakım ve onarımları), online oyunlar(mmo ve fps), biraz spor, biraz müzik.

foruma neden üye olmak istedim. 2008,2009 ve 2010 yıllarında knight online dosyalarını kurcalamak benim için çok zevkliydi. 1098-1102 versiyonda çok şükür ki dilediğim pek çok şeyi yaptım(galiba herşeyi), 1299 versiyonlarda hevesim devam etti fakat hile yapmadan sadece oyun dosyalarında değişiklik yaparak. hatta 2010 yılında KoreKO'nun client'ından aldığım dosyalarla, şuan UsKO'nun da kullanmış olduğu yeşil görünüme sahip olan kullanıcı arayüz görünümünü 1299 clientlar için uyarlayıp şuanki Usko nun görünümünü(menüler,gateler,envanter vs) 1299 için internet ortanıma servis ettim(tabi üstüne yatan çok oldu ama resimlerde çok ufak renk tonu farkıyla ismim yazılıdır :D).
Uzun süre ara verdikten sonra son bir aydır tekrar knight online oynamaya başladım, tabi eskisi gibi dosyaları biraz kurcalamak istedim (şuan sadece harita kaplamalarını değiştirmek istiyorum) fakat gördüm ki artık o işler eskisi gibi olmuyormuş. herşey değişmiş. e haliyle yenilikleri öğrene bilmek ve bilgi alışverişinde bulunmak için forumunuza üye oldum.

herkese hayırlı günler.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Merhaba @suatengin, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız.
Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız.
Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

×
×
  • Yeni Oluştur...