Network 1 #1 Oluşturuldu: Haziran 1, 2019 Ad ve Soyad : Furkan Coşkun Sosyal Medya : fb.me/frkanxx Yaş : 19 Meslek : Çağrı merkezi Yaşadığınız Şehir : İstanbul KODevelopers'ı nereden bulduğunuz : iş yeri servisinde konusulurken :) İlgi alanlarınız : bilgisayar - pvp serverlar Forumumuza neden üye olmak istediğiniz : aksamlarımı pvp serverlarla uğraşarak geçirmek istiyorum, paylaşım yapıp / paylaşılanları kullanmak amacıyla bu foruma üye olmak istiyorum , diğer forumlardaki velet adminlerden gereksiz insanlardan & reklamlardan çok sıkıldım. (varsa) referans olan üyemiz : yok Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Haziran 1, 2019 tarihinde gönderildi Merhaba @Network, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız. Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 213 #3 Haziran 14, 2019 tarihinde gönderildi :little_emrah::little_emrah::little_emrah::little_emrah::little_emrah::Fforumumuza hoş geldin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş