kursat435 0 #1 Oluşturuldu: Mayıs 30, 2019 Member Name: kursat435Ad ve Soyad: Kürşat KaanÜlke / Şehir: İstanbulHakkınızda kısa bilgi: 1299 Myko Server geliştiriyorum. Database editlemeyi ve Sorunları düzeltmeyi seviyorum. Daha önce Myko server açtığım gibi tekrarda orjinal myko server açıp markalaşmayı hedefliyorum.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: kursat10aranFacebook adresiniz: https://www.facebook.com/kkSWAPReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 2007Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: SiriusYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: 1299 Database üzerinde geliştirmeler yapıyorum. SQL , TBL, UIF, DXT gibi programları kullanarak client üzerinde farklılıklar yaratıyorum.Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: IP Address:: 78.184.125.177 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 212 #2 Haziran 14, 2019 tarihinde gönderildi :peace: forumumuza hoş geldin 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş