ko888 3 #1 Oluşturuldu: Temmuz 7, 2017 Arkadaşlar elinde sağlam 1299 veyada 19xx ardream db + map files felan olan varmı bu np ver item al şeklinde. Elinde olan varsa mesaj atarsa sevinirim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Temmuz 7, 2017 tarihinde gönderildi 1299 pek uğraşmıyorum yardımcı olmak isterdim.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ko888 3 #3 Konu Sahibi Temmuz 8, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı 1299 pek uğraşmıyorum yardımcı olmak isterdim.. Teşekkür ederim yinede aklında bulunsun hocam 1299 - 19xx sağda solda hoşuna gidip indirdiğin felan olursa bizide unutma 😄 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #4 Temmuz 8, 2017 tarihinde gönderildi Benim elimde andream db vardı 19xx version ulasırsan bana yardımcı olurum Ö.m at Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #5 Temmuz 13, 2017 tarihinde gönderildi bence sıfırdan bir db üzerinden kendin editleyerek yap, hem öğrenmiş olursun hemde kendi istediğin stil olur 🙂 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YigitHanSen 50 #6 Ekim 19, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıbence sıfırdan bir db üzerinden kendin editleyerek yap, hem öğrenmiş olursun hemde kendi istediğin stil olur :) bence de @ MOMENTUM 'un söylediğini uygulaman gerekir, hazır olarak kurmak mantıklı değil. istediğin sistem çok kolay senin istediğin bir sistemde DB yi editlemek 2-3 saat bile almaz. yerinde olsam bir db yi sıfırlayıp baştan aşağı kendim ayarlardım. çok zor bir işlem değil. hemde herşeyi elden geçirmiş olurdun. ;) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
secvision 7 #7 Ekim 30, 2017 tarihinde gönderildi @ ko888 https://www.kodevelopers.com/1298-paylasim/1203-ardream-db-bytanju-v2.html#post11511 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş