talat1232 4 #1 Oluşturuldu: Mayıs 13, 2019 Merhabalar , 22xx de npc olaylarından anlayan 1 tane arkadaş lazım birşeyler danışmam lazım.. Skype: talat.tezel12 ekleyebilirsiniz teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #2 Mayıs 14, 2019 tarihinde gönderildi hocam soruyu burdan sorsanıza, bilen bilmeyen herkes bakar, isteyen yazar. 5 yıl sonra birisi gelir ve der ki "Aaa baksana Mehmet, bizim sorunu bu adam da yaşamış ve buradaki cengaver delikanlıların yardımı ile şıp diye çözüme ulaşmış." 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
talat1232 4 #3 Konu Sahibi Mayıs 15, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı hocam soruyu burdan sorsanıza, bilen bilmeyen herkes bakar, isteyen yazar. 5 yıl sonra birisi gelir ve der ki "Aaa baksana Mehmet, bizim sorunu bu adam da yaşamış ve buradaki cengaver delikanlıların yardımı ile şıp diye çözüme ulaşmış." Eyw reis 🙂 yazayım benim hatam 🙂 Sormak istediğim soru şu 1299 ile uğraştım baya şimdi 22xx e geçtim ilk sorum sıfırdan npc olayı 1299 da event_trigger numarasına göre bağlıyoruz evtde burda luada neye göre bağlıyoruz onu bulamadım event_triggerdaki numaraya dair birşey göremedim.birde sıfırdan lua oluştururken ismini npc ıd ve isim olarak yazılıyor gördüğüm kadarıyla ama db e yazmak gerekiyormu neye göre okuyor tam çözemediğim noktalar bunlar 🙂 2. sorum ise Başlangıc item npc yapmayı düşünüyorum npci oluşturuyorum db den itemin isellingroup u ayarlıyorum tblden ayarlıyorum sellitem tbl i ayarlıyorum tablo olarakta ayarlıyorum lakin item gözükmüyor npcde. Şimdiden teşekkürler vakit ayırdığınız için. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş