cottoman2 0 #1 Oluşturuldu: Mayıs 8, 2019 Herkese Merhaba Arkadaşlar İsmim : Şiyar BALCI Sosyal Medya (https://www.facebook.com/SiyarBALCII) Yaşım 23 Mesleğim : Bilgisayar Donanım Yaşadıgım Şehir : BURSA / Aslen Şanlı Urfalıyım KODevelopers'ı nereden buldum : İnternette Sorf Yaparken Karşılaştım İlgi Alanlarım : Bilgisayar Parçalayıp Tekrar Toparlamak Boş Vakitlerimde Programlar ile Ugraşıp Yazılım Dili Öğrenmek Foruma Üye Olmak İstememin sebebi : Boş vaktim oldukca Yazılım vs. tarzı programlarla ugraşmak ve bunun için formunuzun yararlı olacagını düşünüyorum. Herkese tekrardan Merhaba. Ailenize kabul ettiğiniz için teşekkür ederim 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Mayıs 9, 2019 tarihinde gönderildi Merhaba @cottoman2, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız. Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş