trMyst 37 #1 Oluşturuldu: Nisan 26, 2019 Merhaba arkadaslar baslangıc lwl skill ve stat pointlerini ayarlamak istiyorum bütün prod. kodlarını denedim olmadı hata alıyorum hep bu kodu denedim update userdata set [Level] = '83' ,[strSkill] = '148', [Points] = '292',[bLevelRebirth] ='' where strUserID = @strCharID Bu hatayı aldım Msg 137, Level 15, State 2, Line 1 Must declare the scalar variable "@strCharID". -- mesaja ek olarak -- Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #2 Nisan 27, 2019 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba arkadaslar baslangıc lwl skill ve stat pointlerini ayarlamak istiyorum bütün prod. kodlarını denedim olmadı hata alıyorum hepbu kodu denedim update userdata set [Level] = '83' ,[strSkill] = '148', [Points] = '292',[bLevelRebirth] ='' where strUserID = @strCharIDBu hatayı aldımMsg 137, Level 15, State 2, Line 1Must declare the scalar variable "@strCharID".-- mesaja ek olarak --Hatayı sana söylemiş zaten kırmızı renk ile işaretledim, @strCharID procedüre içinde tanımlanmamış. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş