Hamdii 0 #1 Oluşturuldu: Mart 5, 2019 Ad ve soyad: Hamdi Altan Sarıpınar Yaş: 30 Meslek: İnşaat Mühendisi Mezunuyum (Kendi işimizi kuracağımız için şuanda çalışmıyorum) Forumumuzu nereden bulduğunuz: Neroonlineworld zamanından tanıdığım bu foruma bir kaç kere gelmiştiğim oldu ancak devamı olduğunu düşünmemiştim, logoda ki powered by yazısını yeni görünce hemen üye oldum :) İlgi alanlarınız: Futbol, film, dizi, oyunlar ve inşaat Forumumuza neden üye olmak istediğiniz: Kendi çağımda server geliştirmek, boş zamanlarımda uğraş edinmek için istiyorum. Aynı zaman da frmtr dönenimden belki hatırlayanlar olur iyi de bir paylaşımcıyım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Mart 5, 2019 tarihinde gönderildi Merhaba @Hamdii, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız. Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş