Katrenazzz 0 #1 Oluşturuldu: Mart 3, 2019 Üye adı: KatrenazzzAd ve Soyad: Fatih TelÜlke / Şehir: İSTANBUL/BAHÇELİEVLERHakkınızda kısa bilgi: Private server kurulumuna hevesi olan biriyim. Anlıyorumda denebilirim 19xx Database Server Files PUS vs dosyalarım var Panel im var fakat geliştirilmesi gerekli. Arada Twitch yayınları yapıyorum ekipmanlarım mevcut.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: https://www.facebook.com/fatih.telReferans olan üye: cacaaNe kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 2005 Ağustos'dan itibarenAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Pvp Server (DİEZ ARES GORDİON)Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Twitch yayını yapıyorum . Apex Legend Knight Online Wolfteam lol dota vs vs oyunlar oynuyorum tabiki Knight'ın yerini tutmasada.Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Önceki çalışmam yok . Dolayısıyla referansımda yok .Ek Bilgiler: Server açmak istiyorum . Kendimi biraz daha geliştirmem gerekli . Kendi evimde kullanmış olduğum bilgisayardan bunu yapmam mümkün . Açmak isteyen varsada yardımcı olurum . (Sunucu için) Özel kullandığım internet var. Kısacası çevre önemli . Ailenize katılmak istiyorum.IP Address:: 188.119.37.163 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş