pazala 0 #1 Oluşturuldu: Mart 2, 2019 Üye adı: pazalaAd ve Soyad: efe güngörÜlke / Şehir: Türkiye/BursaHakkınızda kısa bilgi: 16 yaşımda iken başladığım knight online pvp server yapmayı oldum olası sevdim birşeyler ile uğraşmak, sorunlara çözüm bulmak ve var olan sistemi geliştirmek beni hep eğlendiriyor.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: [email protected]Facebook adresiniz: https://www.facebook.com/iron.pazala.7Referans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 14 yılAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: oldschoolko pvp serverYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: web panel tasarımı, database tasarımı, prosedür kodlama ve efekt tasarımıÖnceki çalışmalarınız, referanslarınız: pazala online 1299 pvp serverEk Bilgiler: 1299 myko sisteminde bir server kurmak istiyorum aynı zamanda yenilikler ve gelişmelere yardımcı olmak istiyorum.IP Address:: 81.213.189.254 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş