HFExpress 0 #1 Oluşturuldu: Mart 1, 2019 Selamun aleyukum hayırlı cumalar Ad : Volkan Barut Sosyal Medya (https://www.facebook.com/HFExpress) Yaş : 32 Meslek : Bilgisayar Programcısı Yaşadığım Ülke : Azerbaycan KoDevelpres Googleden İlgili alanlarım full Programlama araştırma Referans No Mevcut Değil Kısaca Kendimi tanıtayım Sanal alaemde adım HFExpress olarak Tanıyan veya tanımayan bir çok kişi vardır 1299 ve 19xx 22xx kadar User Bot sistemini yazan kişiyim salında oyunla pek alakam yoktur Server kurmayı bilmem. Genelde bir programın taklidini yapmayı çok severim taliden astim görsel manada değildir işleyiş manasında Bu şekilde sanırım kırılmayan Güvenli sistemi yoktur sadece biraz mantıgı kulanma gerek konuyla belki alakası yoktur ama User bot sistemini yazarken Gerçeten Soacs'da çok açık olduğunu görüyorum aklınıza gelemeyece derecede açık konuşmak gerekirse 1299 serverlerde lag saldırısı user bot saldırısı yaparak kapatığım çok server olmuştur benim bulduğum bu acıklar sayesinde soacs sahibi adım adım fixledi tabi halada yüzlerce acık'ları mevcuttur. User Bot sistemini Usko için Denedim güzel Sonuçlar aldım fakat Barındırmadılar beni çok önümü kesen ve satış yapmaya calıştığım form sitelerinden çok kovuldum Bakalım Kodevelpores'de nasıl olucatır akibetimiz. işin espirizi seven ve sevmeyen her yerde insan vardır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Mart 1, 2019 tarihinde gönderildi Merhaba @HFExpress, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız. Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş