Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
kadircetin4921

Tesettür Bluz Seçenekleri

Önerilen Mesajlar

Tesettür modasında dikkat çeken tesettür bluz modelleri her yaşa ve her tarza uyum sağlıyor. Yeniliklerle dolu tesettür sektöründe bu sezonda rengarenk ve modern kesimli bluzlar yer almaktadır. Gerek gündelik hayatta gerek ise özel davetlerde şıklığını yansıtmak isteyen bayanlar için çok farklı modeller tasarlanmıştır. Hareketli kesimli bluzlar dikkat çeken seçenekler arasında iken, sade ama güçlü detaylara sahip olan modeller de oldukça kullanışlıdır.
Şık Olmayı Kolaylaştıran Tesettür Bluz Modelleri
Günlük kombinler için ideal olan tesettür bluz modelleri içerisinde büzgülü, kemer detayı ile tamamlanmış seçenekler bulunuyor. Bunun yanı sıra krep kumaştan tasarlanan, yırtmaç detaylı bluz modeli oldukça avantajlı bir seçenek olacaktır. Farklı pantolonlarla kombin edilebilen bu model bluz her zaman şıklığı yansıtabilecek. Yine gözde modellerden bir tanesi ise önü kısa arkası uzun kesimli bluz modelidir. Özellikle bluz seçiminde sade ama hareketli detaylarla bütünleşen modeller bayanlara kolaylık sağlıyor. Şık olmayı seven bayanlar için fırfır detaylı bluzlar ön plana çıkıyor. Kolları fırfırlı olan bluz modelleri görüntüsü ile oldukça hoş duruyor. Sade olmasına rağmen hareketli kesimli bluzlar da günlük hayatın vazgeçilmezi. Alt tarafı pliseli olan bluz modeli bu sezon çok seviliyor.
Yeni Tesettür Bluz Modellerinde Trend Renk Seçenekleri
Farklı bir stil yaratmak isteyen bayanların tercih edebileceği bir birinden değişik tesettür bluz modelleri sunulmaktadır. Renkli seçenekler özellikle kombin oluşturulmasında büyük kolaylık sağlıyor. Ön plana çıkan renkler arasında krem, sarı, fuşya, siyah gibi renkler yer alıyor. Şık olmak için sadece doğru parça tercih etmek yetmez. Renklerin bir biri ile uyumu ve kombini de büyük önem arz etmektedir. Son yıllarda tesettür sektöründe renk seçeneklerinde ciddi anlamda artış yaşanmaktadır. Bu da sektörün daha geniş kitlelere hitap etmesini sağlıyor. Bluz modelleri farklı pantolonlarla kombin edilebilir. Bunun yanı sıra bluz ve pantolon ikilisi hem günlük hayatta hem de özel davetler de tercih edilebilir. Şık, kullanışlı ve rengarenk tesettür bluzlarını görmek için https://www.terzidukkani.com.tr/tesettur-bluz adresine göz atabilirsiniz. Tarzına farklı bir yenilik ve renk katmak isteyenler için birçok seçenek mevcuttur.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...