Ayhanbey 0 #1 Oluşturuldu: Ocak 18, 2019 Beyler forumda bi arkadaşın anlattığı şekilde harfiyen pusu kurdum, php ye sql kodlarını yükledim, swf yi editledim kendi iplerimi yazdım farklı swf denedim iplerimi yazıp ama bi türlü sonuca ulaşamadım, yardımcı olabilecek var mı ? -- mesaja ek olarak -- Alıntı Beyler forumda bi arkadaşın anlattığı şekilde harfiyen pusu kurdum, php ye sql kodlarını yükledim, swf yi editledim kendi iplerimi yazdım farklı swf denedim iplerimi yazıp ama bi türlü sonuca ulaşamadım, yardımcı olabilecek var mı ? Oyun içinde pusa girince htc-003 hatası veriyor onun altini çizmeyi unutmuşum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #2 Ocak 18, 2019 tarihinde gönderildi Selamlar, tarayıcının önbelleğini temizleyip aşağıdaki dns leri kullanmayı dener misin. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Ayhanbey 0 #3 Konu Sahibi Ocak 18, 2019 tarihinde gönderildi AlıntıSelamlar, tarayıcının önbelleğini temizleyip aşağıdaki dns leri kullanmayı dener misin. Dediğinizi harfiyen uyguladım ama sorun hala aynı şekilde devam etmekte Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Ayhanbey 0 #4 Konu Sahibi Ocak 18, 2019 tarihinde gönderildi Başka neden kaynaklanabilir acaba bu sorun ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş