kerimtoker 1 #1 Oluşturuldu: Ocak 14, 2019 Selamun aleyküm, XGAME Src üzerinde uğraşmaya devam ediyorum. PK alanlanlarında hiçbir sorun yok fakat maradon Melee Arenada karuslar Humanlara sorunsuz atak yapabiliyorken humanlar karuslara arada bi Z atamıyor. Bi anda z den çıkıyor sağa sola z atmaya başlıyor sonra tekrar önümdeki karus chara Z atabiliyorum Not: Z den çıkınca fare ilede tıklanmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim hangi yolu izlemem gerekiyor veya sourcede nereleri kontrol etmeliyim? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kerimtoker 1 #2 Konu Sahibi Ocak 15, 2019 tarihinde gönderildi Bunun çözüm yolunu bilecek kimse yok mu yani şu koskoca forumda ?Herşeye biraz araştır bulursun demekle mi yetiniyorsunuz ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #3 Ocak 15, 2019 tarihinde gönderildi skype adresimden beni eklersen eğer bu sorun ile ilgili sana yardımcı olabilirm 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kerimtoker 1 #4 Konu Sahibi Ocak 15, 2019 tarihinde gönderildi live:nxwile olarak ekledim müsait olduğunuzda skype'da beklemekteyim-- mesaja ek olarak --Alıntıskype adresimden beni eklersen eğer bu sorun ile ilgili sana yardımcı olabilirm kardeşim müsait zamanda bakabilirsen yarın yardımını rica edicem Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş