Maxim 33 #1 Oluşturuldu: Ocak 10, 2019 Merhaba beyler , Unity uzerin de kendimi gelistiriyorum 3d bir projeye baslayip biraz daha derinlere inmeyi amacliyorum. Aklimdaki proje ,var olan KO sistemini Single Player olarak Unitye aktarmak ve mini bir oyun tasarlamak . bu sebeple KO ' nun 3d modellemelerini ve animasyon dosyalarini Unity uzerinde kullanmak istiyorum. Forum da ,daha once Felankoru Unity e aktaran birisi vardi ismi aklima gelmiyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa memnum olurum. İyi aksamlar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #2 Ocak 10, 2019 tarihinde gönderildi warsa öyle bişey süper olur Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #3 Ocak 10, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı Merhaba beyler , Unity uzerin de kendimi gelistiriyorum 3d bir projeye baslayip biraz daha derinlere inmeyi amacliyorum. Aklimdaki proje ,var olan KO sistemini Single Player olarak Unitye aktarmak ve mini bir oyun tasarlamak . bu sebeple KO ' nun 3d modellemelerini ve animasyon dosyalarini Unity uzerinde kullanmak istiyorum. Forum da ,daha once Felankoru Unity e aktaran birisi vardi ismi aklima gelmiyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa memnum olurum. İyi aksamlar. Merhabalar, bu konuda en iyi yardımı alabileceğin kişi sanırım @ hayalc 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Maxim 33 #4 Konu Sahibi Ocak 11, 2019 tarihinde gönderildi Cevap icin tesekkur ederim, google uzerinden bir kac arama ile resme ulastim ama kalitesiz. Forumdaki chattan paylasilan resim de bu idi. Edit: Maya ile yapiliyormus forumda konusu ve video varhttps://www.kodevelopers.com/genel-paylasimlar/3409-n3pmesh-obj-converter.html Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş