featmen 6 #1 Oluşturuldu: Eylül 20, 2017 Arkadaşlar ne denediysem başaramadım, eminim atladığım bir nokta vardır. Aklınıza ne gelirse yazarsanız bir nöron uyansin da çözelim şu sorunu istiyor ve soruna geçiyorum..Kısaca sorun : açtığım serverı arkadaşımin görememesi Detaylar şöyle : forum da bulunan src dosyalarını düzgun şekilde derledik.(visual17)SQL serverimizi (local) olarak kurduk ve src ile uyumlu db yi Kn_online adıyla açtık ve gerekli security > login kullanıcimizi tanımladık. Ardından Odbc ayarlarını titizlikle ile yarattıktan sonra INI dosyalarımiza da /ipconfigden aldığımız ipv4 değeri ile doldurduk. Portları açtık ve port sitesinden kontrolleri yaptık... Eveeet, şimdi nerede hata yaptım ya da atladığım konu neydi de bu Serverı bu çocuklar göremiyor :) saygılarımla... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nizarss 22 #2 Eylül 20, 2017 tarihinde gönderildi ini dosyaları + port ilgili yaptığın şeyleride aktar ki hata nerdeymiş görelim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
featmen 6 #3 Konu Sahibi Eylül 20, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıini dosyaları + port ilgili yaptığın şeyleride aktar ki hata nerdeymiş görelimPortlar tcp/udp 80,8080,8245,10020,30,40,50,15100,15001,15100 gameserveri boşverdim logini görse halledicem de 15100 açık olmasına rağmen launcher startını getiremiyor. ini dosyalarında da şuan telefonda olduğum için tam bir text yolluyamiyorum fakat login server de serverip kendi ipim local 192.168 veya tam tersini denedim fakat sonuç patates :( başka fikrin var mı ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
featmen 6 #4 Konu Sahibi Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi Ek olarak, güvenlik duvarı ve virüs programı deaktiftir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #5 Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi Evden mi acmaya calisiyorsun disariya? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
featmen 6 #6 Konu Sahibi Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıEvden mi acmaya calisiyorsun disariya? Evet bro, daha önce de açmıştım 1299 dönemlerinde statik ip kullandığım için sıkıntı olmuyor, sen yaptıklarım da bir sıkıntı gördün mü ? Eğer server açtiysan bilirsin gidişati, gözüne eksik birşey çarptı mı ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #7 Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıPortlar tcp/udp 80,8080,8245,10020,30,40,50,15100,15001,15100 gameserveri boşverdim logini görse halledicem de 15100 açık olmasına rağmen launcher startını getiremiyor. ini dosyalarında da şuan telefonda olduğum için tam bir text yolluyamiyorum fakat login server de serverip kendi ipim local 192.168 veya tam tersini denedim fakat sonuç patates :( başka fikrin var mı ?burada zaten kendi cevabını almışsın hocam, local ıp ile dışardan kimse bağlanamaz arkadaşa vereceğin ip adresi local olmayacak hiç bulamazsan google a bir sor whats my ip yaz onu ver arkadaşına :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #8 Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi İnilerini tekrar kontrol et login de hem locak hemde dis ip ni yazman lazim. Ayrica modemde ki ip ile nette sorgulattigin ip numarasi farkli ise sanal ip havuzunda oldugundan ne yaparsan yap portlari disariya acamassin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aliemre123 25 #9 Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi bir zamanlar no-ip.biz vardı hala duruyormu bilmiyorumda bi dene istersen Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
featmen 6 #10 Konu Sahibi Eylül 22, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıburada zaten kendi cevabını almışsın hocam, local ıp ile dışardan kimse bağlanamaz arkadaşa vereceğin ip adresi local olmayacak hiç bulamazsan google a bir sor whats my ip yaz onu ver arkadaşına :) Denedim hocam, public IP yi verdim, inileri de ona gore ayarladim ama olmadi hala. Statik IPm sorun aciyor olabilir mi? Ama daha once boyle bir sey olmamisti. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
roj 4 #11 Eylül 22, 2017 tarihinde gönderildi hocam duc ip kur inileri ona göre ayarla portları tekrar gözden geçir odbc ayarlarını tekrar kontrol et sorunun çözülecektir Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş