kingpin 3 #1 Oluşturuldu: Ocak 4, 2019 Merhaba arkadaslar, Item kiralama sistemi sorunsuz calisiyor ancak, kiralayan oyuncu itemi uzerinde unutup oyundan ciktiysa ve item kirasinin suresi dolduysa tekrar oyuna giremiyor. Oyun karakter secme ekraninda disconnect veriyor. Item inventorydeyse yine problem yok ama item karakterin uzerinde takiliysa giris yapilamiyor. 1299 v43 soacs kullaniyorum. Sizce sorunu nasil cozebilirim? Tesekkurler simdiden. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #2 Ocak 4, 2019 tarihinde gönderildi loglarda bir hata gözüküyor mu Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kingpin 3 #3 Konu Sahibi Ocak 4, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı loglarda bir hata gözüküyor mu hangi loglara bakmalıyım hocam? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #4 Ocak 4, 2019 tarihinde gönderildi Merhabalar, item rental ile ilgili tüm procedür ve tabloları db ye işledin mi? eksik olan birşey var mı? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kingpin 3 #5 Konu Sahibi Ocak 4, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı Merhabalar, item rental ile ilgili tüm procedür ve tabloları db ye işledin mi? eksik olan birşey var mı? soacs ile gelen ilgili tabloların hepsını işledim. gerek prosedür gerekse tabloları baştan yükledim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kingpin 3 #6 Konu Sahibi Ocak 10, 2019 tarihinde gönderildi Sorun devam ediyor arkadaşlar. Rental loglarında bir ibare yok. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş