TheChucky 22 #1 Oluşturuldu: Eylül 19, 2017 Merhabalar Başlıktaki gibi warrior hell blade ve cry echo skillerinde her seferinde olmasa bile aralıklarla skill kullanıldığında kamera aşağı ve yukarı hareket etmekte. Bu gibi bir sorunla karşılaşan olmuşmuydu? Olduysa çözüm için nasıl bir yol izlediniz? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #2 Eylül 19, 2017 tarihinde gönderildi Hell Blade Effecti o zaten clientlik bir durum.Yani problem değil. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheChucky 22 #3 Konu Sahibi Eylül 19, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıHell Blade Effecti o zaten clientlik bir durum.Yani problem değil. Eski sürümlerde bu durum yoktu ne zamandır var bu olay? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #4 Eylül 19, 2017 tarihinde gönderildi 18xx ten beri var diye biliyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheChucky 22 #5 Konu Sahibi Eylül 19, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı18xx ten beri var diye biliyorum Videolara baktım evet çok sinir bozucu bir olay.. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #6 Eylül 19, 2017 tarihinde gönderildi MAGIC tablosunda effect numarasını 0 yaparsan ekran sallanmaz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheChucky 22 #7 Konu Sahibi Eylül 19, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıMAGIC tablosunda effect numarasını 0 yaparsan ekran sallanmaz. Evet denedim o şekildede effect olmuyor ancak :D Teşekkürler aydınlattığın için. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş