Forathdor 57 #1 Oluşturuldu: Aralık 19, 2018 2 Aydır üzerinde çalıştığım, grafik açısından göz alıcı ve hızlı, yönetim panelinin ise bootstrap destekli olduğu KO-Panel'i satışa çıkarmış bulunuyorum. Genel Özellikler - Oyuncu / Clan / Aylık Sıralama - Download Sayfası - Rehber (yaratık drop arama) Bölümü - Kullanıcı Girişi - Detaylı User Profili Görüntüleme - Detaylı Clan Görüntüleme (Başkan,asist ve np) - Sunucu Durumu (Karus,Human ve Total Online) Kullanıcı Paneli - Destek Taleplerim (Ticket Sistemi) - Profil Ayarları (Şifre,Mail ve Gizli Soru Değiştirme) - KESN Aktif Etme - İsim,Irk ve Job Değiştirme - Ödeme Bildirimi - Premium Silme (v1299 için) - Hesap Numaraları Yönetim Paneli - Site Ayarları Değiştirme (Başlık,wordspeechs) - Oyun Ayarları (Giriş yapmayıp açıp/kapatma) - Ticket Kontrol - PUS Ayarları Değiştirme (Hem oyun içi hemde panel PUS için) - Kral Yönetim - KESN Kod Oluşturma / Görme / Silme - PIN Kodu Oluşturma / Görme / Silme - Yönetim Ayarları (Siparişler,Ödeme Bildirimleri,Banka Bilgileri) TANITIM RESİMLERİ HEADER CONTENT FOOTER GENEL SIRALAMA USERCP YÖNETİM PANELİ İLETİŞİM & FİYAT Skype : karakochalit WhatsApp : +90 531 243 82 63 Daha Fazlası için : www.halitkarakoc.com FİYAT : 300 TL TEK LİSANS İLK DOMAİN DEĞİŞİMİ ÜCRETSİZ İKİNCİSİ 50 TL 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #2 Konu Sahibi Aralık 22, 2018 tarihinde gönderildi Güncel! Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #3 Konu Sahibi Aralık 22, 2018 tarihinde gönderildi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #4 Konu Sahibi Aralık 27, 2018 tarihinde gönderildi YENİ MAVİ TEMA Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #5 Konu Sahibi Ocak 2, 2019 tarihinde gönderildi Güncel Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #6 Konu Sahibi Ocak 9, 2019 tarihinde gönderildi Günceldir Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #7 Konu Sahibi Ocak 29, 2019 tarihinde gönderildi Güncel Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xBo 2 #8 Ağustos 9, 2019 tarihinde gönderildi Hayırlı satışlar 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş